Ziyarete iş <ı Ali Rıza Ağış, CHP Taşova Gençlik kları başkanı Semih Gündüz, Suluova Gençlik kları Başkanı Deniz Mutaf, Göynücek Gençlik kları Başkanı Şahin Atılgan ve Amasya İl Gençlik kları Eğitim Sekreteri Hayriye Çelebi katıldılar.

     Amasya' dan gelen gruba  fabrikayı gezdiren Ali Özdemiroğlu, firmasını yapmış duğu işçilikten, sendikacılıktan bu günlere iki oğlu ile birlikte getirdiğini, şuan dünyanın 54 ülkesine ihracat yaptıklarını belirtti.

    1984 yılından bu bu güne  Ankara 1.ci OSB de 20.000 m2 an üzerine kurulu fabrikarında  üretim yaptıklarını belirten Özdemiroğlu, aynı zamanda Osma' de kurulu filtre üretim tesislerinde toplam 250 personel ile birlikte devam ettiklerini, filtre üretiminde Türkiye' de ve Dünyada  söz sahibi duklarını ifade etti.

    Kurumslaşma süreçlerinin devam ettiğini belirten Özdemiroğlu, firmamızda  aileden gelenlerin başlayacakları pozisyonları ve gelebilecekleri konumlar belli duğunu ifade ederek Amasya  ve İlçelerinin kendileri için çok önemli duğunu, önceden yatırım yapmak istediklerini fakat değişik lerden dayı  hayata geçiremediklerini söyledi.           Amasya'dan  gelen grubun ziyaretinden çok mutlu duğunu belirten Özdemiroğlu  '' Kbimin bir tarafın da Amasya sevgisi her zaman var ve bu sevgi hiç bitmeyecek. İnşlah ileride kendi memleketim an Gümüşhacıköy ve Amasya da yatırım yapma imkanı da ur" dedi.