05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 14:32

YENİ NESİL MUTFAKLAR SİLVERLİNE’DE

Türkiye’de 60’a yakın ulusal ve uluslararası markanın yer aldığı ankastre pazarında ilk beş marka arasına girmeyi başaran Silverline, Çorum’a da Silverline Shop mağazasını hizmete açtı.

MERZİFON
Giriş Tarihi : 05-10-2018 23:17   Güncelleme : 05-10-2018 23:17
YENİ NESİL MUTFAKLAR SİLVERLİNE’DE

verdana,geneva,sans-serif; font- e:15px">Teknoji ve tasarımın mükemmel uyumunu mutfaklara yansıtan Silverline Ankastre, yeni nesil ankastre mutfak ürünlerini Çorumlular ile uşturdu.

 

Çepni Mahlesi İnönü Caddesi No: 50/A (“Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası yanı) adresinde hizmet veren Silverline Shop için bugün görkemli bir açılış töreni düzenlendi.

Yasemin Zeren ve Engin Zeren’in sahibi duğu Silverline Shop mağazası açılışına, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhınc, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Silverline Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Laçin, iş dünyası ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Açılış öncesi bir konuşma yapan Silverline Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Laçin Çorum’un kendileri için ayrı bir öneme sahip duğunu söyledi.

 

 

Laçin’in konuşmasının ardından İmam-Hatip Hüseyin Erci tarafından  yapılan duanın ardından Silverline Shop Mağazası’nın açılış kurdelesini Rektör Reha Metin Alkan, TSO Başkanı Başaranhınc, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ve beraberindekiler birlikte kesti.

Açılış sonrası protok üyeleri ve davetliler Silverline Shop mağazasındaki ürünleri yakından inceleyerek, ürünler hakkında bilgi dı.

300 metre kare kapı anda 3 katlı binada hizmet veren Silverline Shop, 40’a yakın yeni nesil mutfaklar, Çorumluların beğenisine nuluyor.

Canlı mutfağı da unan Silverline Shop Mağazası’nda, müşterilere ürünleri deneyebilme ve nasıl çıştığını görebilme fırsatı da nuluyor.

Alanında dukça iddiı an Silverline Shop Mağazası’nda, yüzde yüz yerli ürünler satılıyor.

 
 
Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert