05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
15 MART Cuma 08:21

BELEDİYE BAŞKANI CAFER ÖZDEMİRDEN 10 KASIM MESAJI

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80.yıl dönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Cafer Özdemir bir mesaj yayınladı

AMASYA
Giriş Tarihi : 10-11-2018 15:07   Güncelleme : 10-11-2018 15:07
BELEDİYE BAŞKANI CAFER ÖZDEMİRDEN 10 KASIM MESAJI

Başkan Özdemir mesajında;
 “Atatürk, İstikl Savaşı’nda i zafere taşıyan eşi unmaz bir komutan, dehası ile kendisine hayran bırakan bir devlet <ı, insanlık tarihine damga vurmuş istisna şahsiyetlerden birisi masının yanı sıra çok iyi bir de ekonomistti. Milletini refaha kavuşturmak isteyen, bunun için gerekli reformları ve devrimleri hızlı bir şekilde hayata geçiren büyük bir liderdi. Atatürk, savaş meydanlarında askeri dehasıyla duğu kadar ekonomik gelişme yönünde ortaya koyduğu vizyon ile de Türkiye’nin ufkunu açmıştır. Ulu Önder, bu yda ülke i ‘muasır medetler’ düzeyine çıkarma hedefini koyup, bu hedef doğrultunda var gücüyle çışmış ve kararlılıkla yürümüştür.

  Atatürk’ün ve aziz şehitleri in lere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni daha yükseklere taşımak, hkımızın refah seviyesini yükseltmek ve devleti i dünyanın en güçlü ülkelerinden biri yapmak için var gücümüzle çışmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile Cumhuriyeti in kurucu, Gazi Mustafa Kem Atatürk’ü bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert