05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 16:39

VALİ DR. OSMAN VAROL’UN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

Vali Dr. Osman Varol Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yılında bir mesaj yayınladı

AMASYA
Giriş Tarihi : 10-11-2018 15:21   Güncelleme : 10-11-2018 15:21
VALİ DR. OSMAN VAROL’UN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI
Ebediyete intikinin 80. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkumandanı, Cumhuriyeti in kurucu ve bağımsızlığımızın sembü Gazi Mustafa Kem Atatürk'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.
 
Ülke in bağımsızlığının kazanılması ve Cumhuriyeti in kurulmasında Milleti e liderlik eden Gazi Mustafa Kem Atatürk, hkından dığı gücünü her şeyin üzerinde tutarak, onları bir hedef etrafında toplamış ve tüm umz şartlara rağmen kazanılan zaferleri, kurulan Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandırarak sadece kendi milleti tarafından değil, tüm dünya devletleri tarafından da örnek ınan, sevgi ve saygı ile anılan büyük bir deha ve devlet <ı hine gelmiştir.
 
Gücünü milletine an sevgisinden, inancından ve güveninden an Atatürk'ün başarıları, özgür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer milletlere de y gösterici muştur. Kurulan yeni Devletin dünya üzerinde sonza kadar yaşaması için ekonomik, sosy ve kültürel anda yenilikler yapan Mustafa Kem, bugün dünyanın en güçlü devletlerinden birisi an çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nde bağımsız arak yaşamamızı sağlamıştır. Bu düşüncelerle, ebediyete intikinin 80. yıl dönümünde Cumhuriyeti in kurucu Gazi Mustafa Kem Atatürk'ü ve bu toprakları yurt edinebilme için canlarını feda eden Aziz Şehitleri i bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad n.
Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert