“YOLLARIN VE KÜLTÜRLERİN KESİŞTİĞİ ŞEHİR”

Merzifon’daki demokrasi kültürünün gelişkin duğunu ifade eden Başkan Kargı, “Merzifon çok farklı bir şehir için sloganı şu yların ve kültürlerin kesiştiği şehir. İhtiyaçları gereksinimleri her gün değişiyor. Şehrin sorunlarını bilen, sorunlarına hakim, sorunlara çözüm üreten bir anlayışı sedik böyle devam ediyoruz. Amasya'nın en büyük ilçesi Merzifon. Doğ arak Merzifon gibi bir yerde belediye başkanlığı yapmanın inanılmaz bir keyfi var, çok farklı sorumlulukları var ve doğ arak da buraya yönetmek için herkes tip acak. Bütün adaylarımıza bütün siyasi partileri e saygı duyuyorum ama bu şehrin demokrasi kültürü o kadar gelişmiş ki herkes birbiriyle çok samimi, dost hani; Merzifon hkı gerçek mesaisini yapar siyasetindeki hedefe ulaşmak için izlemesi gereken yları yöntemleri uygular ama hiç bir zaman bir başkasına hakaret bir başkasıyla siyaseten bir tartışma ve bir gerginlik edilmez. Bu da Merzifon'daki siyasetin çok gelişkin masından kaynaklı bir durumdur. Burada katkı nan bütün siyasi aktörlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“BEN HERKESLE ÇOK İYİ, İÇ İÇE YAŞAYAN BİR İNSANIM”

herkesle çok iyi ve iç içe yaşadığını belirten Başkan Kargı, bundan gurur duyduğunu ifade ederek “Bir vatandaşın arayacak duğu kişi şehri yöneten kişidir y çışması için bir şikayet için Sayın Cumhurbaşkanı Sayın Devlet Bahçeli Sayın Kem Kılıçdaroğlu aranmaz. Bir belediye başkanı da bu şehirdeki Herkesin tebine bir karşılık vereceği; çözemezse dahi sorunlarını bir sorunu en iyi bir şekilde dinleyip yaparsa yapacağını yapamazsa da yapamayacağını söyleyebilmeli. Yerel yönetimde tercih ettiğim anlayış bu.Herkes bana ulaşabiliyor. Ben herkesle çok iyi iç içe yaşayan bir insanım, bunun da haklı gururunu yaşıyorum.Hiçbir şehri de ortada bir cenaze kmışlığı yoktur. Bütün cenazeler bir şekilde mezarlığa gider ve Defn ur. Biz belediye arak nitelikli bir Mezarlığımız var. Olayı içselleştirerek çışan arkadaşlarla işi götürüyoruz.Merzifon belediyesi Meclisi'nde ki bütün siyasi partilerin hepsinin oybirliğiyle bütün masraflarımızı belediye arak kendi karşılıyoruz” şeklinde konuştu.

“SAMİMİYETTEN BAŞKA SERMAYEMİZ YOK”

Vatandaşın her zaman Merzifon Belediyesi arak yanlarında duğunu dile getiren Başkan Kargı, “Vefat etmiş dostlarımızın yakınlarına ulaşıyoruz arkadaşlarımız evlerine gidiyor bir ihtiyaçları var mı bir sıkıntıları var mı soruyor. Çünkü hayat yaptım rım, yaptım y bunlarla geçmiyor insanların hayatlarındaki acısını ye dönüp bir paylaşmak, Belediyesi'nin onun yanında duğunu hissettirmek, bu çok basit görünüyor ama i çok ciddi anlamda saygınlık kazandırıyor.

Bu çışmada öncülük eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ayı çok iyi içselleştirdiler. İnsanların iyi gününde, kötü gününde Merzifon Belediyesi arak yanındayız. Samimiyetten başka sermaye yok. Bir iş yapılacaksa yapılacak, yapılamayacaksa yapılamayacağı vatandaşa söylenecek, Basit dokunuşlarla insanların hayatlarında çok ciddi etkiler bıraktığımız görüyoruz evde bakım hizmetleri , sosy hizmetler etkinlikleri hepsinde ayrı ayrı bir çışma yapıyoruz” ifadelerini kullandı.