05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 01:31

EŞİ KANSERDEN ÖLEN KADINA BANKADAN BÜYÜK ŞOK

Amasya'da 50 yaşındaki Işıl Bayar, iki yıl önce kanserden ölen eşinin çektiği 40 bin TL banka kredisi borcunun kendisinden istendiğini, bu nedenle zor durumda kaldığını söyledi. Işıl Bayar, "Eşim polisti. İki yıl önce mesane kanserinden hayatını kaybetti. Banka kanser olduğunu beyan etmediğimiz için borcu ödememizi istedi. Eşimin rahatsızlığı nedeniyle borçlanmıştık. Vefatından sonra gelen tazminatı da bu borçlara yatırınca banka kredisini ödeyemedik" dedi.

AMASYA
Giriş Tarihi : 14-04-2015 15:27   Güncelleme : 14-04-2015 15:27
EŞİ KANSERDEN ÖLEN KADINA BANKADAN BÜYÜK ŞOK

        Amasya'da oturan 2 çocuk annesi Işıl Bayar, bir bankadan 40 bin TL kredi çeken eşi emekli pis Rafet Bayar'ın 2013 yılında vefat etmesi üzerine zor günler geçirmeye başladı. Bayar şunları anlattı:

        "Eşim vefat edince bütün borç üzerime . Kredi çekilirken yapılan sağlık sigortasında eşimin kanser duğunu beyan etmediği söylendi. Dayısıyla banka hayat sigortası kapsamında eşimin borcunun kapanmasını ka etmeyerek, borcu ödememi istedi. Biz kredi çektiği de kanser duğunu bilmiyorduk. O dönem kemoterapi görmedik, bunu ispatlayabilirim. Kredi tutarı 40 bin TL. İki çocuğum var. Üniversite okuyorlar. Eşimin hastığı sürecinde de her şeyimi kaybettim. Bu süreçte evi , arabamız, tarlamız ve emekli ikramiye de gitti."

        Sigortanın eşimin çektiği krediyi ödemeyi ka etmemesi üzerine mağdur duğunu dile getiren Işıl Bayar, "Eşimden kan emekli maaşı ile geçinmeye ve çocuklarımı okutmaya çışıyorum" diye konuştu

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert