05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 14:00

Muhtarlar Toplantı'larının Son Oturumu Gerçekleştirildi

Muhtarlar Toplantı'larının son oturumu Vali Osman Varol'un katılımıyla Taşova İlçesin de gerçekleştirildi.

AMASYA
Giriş Tarihi : 27-12-2018 09:28   Güncelleme : 27-12-2018 09:28
Muhtarlar Toplantı'larının Son Oturumu Gerçekleştirildi

Vi Dr. Osman Var, muhtarlar toplantısı kapsamında  Taşova ilçe in ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Vi in yanı sıra Taşova Kaymakam Vekili Okan Yenidünya, Belediye Başanı Bayram Öztürk İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Faruk Aykutlu, kurum müdürleri ile ve köy muhtarları katıldı.

 Toplantının açılış konuşmasını yapan Vi Dr. Osman Var: Bildiğiniz üzere her ay bir muhtarlar toplantısı gerçekleştiriyoruz; çeşitli muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Sizlerle daha önce bu sonda bir araya gelmiştik. Bu toplantıların formatını, amacını, neler yaptığımızı ler de biliyornuz. Mümkün duğu kadar lerin sıkıntılarını dinlemeye çışıyoruz; bunlara çareler üretmeye çışıyoruz. Kimine mümkün uyor kısa vadede kimine mümkün muyor ama en azından sık sık bir araya gelme in, belirli konuları müzakere etme in çok faydı duğunu, en azından birbiri in dilinden daha iyi anladığımızı düşünüyorum.
 
 Bu vesileyle toplantımızın hayırlara vesile masını diliyorum. İnşlah birtakım meseleleri yeniden gündeme getirip çözüm ma şansımız ur.” ifadelerine yer verdi.
 
 Toplantıda söz an muhtarlar,  yaşanan sorunlar ile tep ve beklentilerini ayrıntılı bir şekilde anlattı. Muhtarlarımızı dikkatle dinleyen ve gereken notların ınması timatını veren Vi , dile getirilen tep ve önerilerin titizlikle takip edileceğinden emin unmasını istedi. Vi , “Bu toplantıları düzenli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Dile getirilen sorunların çözümlenme aşamasını zat takip edeceğim. Yapacağımız her toplantıda, eksikliklerin giderilmesi noktasında ne kadar y dığımızı masaya yatıracağız.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert