Başkan Sarı Kirazlıdere Sakinleri ile İftarda Buluştu

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Ramazan birliktir, ramazan berekettir, ramazan rahmettir, ramazan merhamet ayıdır” dedi

AMASYA - 27-09-2019 15:36 2104 kez okundu.

Başkan Sarı Kirazlıdere Sakinleri ile İftarda Buluştu

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Ramazan birliktir, ramazan berekettir, ramazan rahmettir, ramazan merhamet ayıdır” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı ‘çorbar den yemekler den’ sloganıyla başlattığı iftar çadırları kapsamında Kirazlıdere Mahle sakinleriyle orucunu açtı. Mahle sakinlerini iftarda bir araya getiren Başkanı, iftar çadırlarının 9’uncu gününde Kirazlıdere sakinlerinin sofrasında orucunu açtı.

İftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, şunları kaydetti; “Değerli Kirazlıdere sakinleri Cenabı hak tuttuğumuz oruçlarımızı ka eylesin. Bugün ramazan ayını ortadık. Her yerde söylediği gibi ramazan birliktir, ramazan berekettir, ramazan rahmettir, ramazan merhamet ayıdır. Bizde ramazan ayının bu bereketinden faydanıp kendi e bir şekilde kar sağlamak istiyoruz. O da nedir? Sizden beklediği , onlardan Allah razı n. Çocuklarına sağlık sıhhat versin demeniz ve hepinizden istediği biraz duadır. Bu birlikteliği sağlamışken, konu komşu beraber muşken, herkes birbiri ile helleşmelidir. Gelecek ramazan ayına hep beraber kavuşabilmek için t eylemeliyiz” diye konuştu.

Daha sonra söz an Kirazlıdere Mahle Muhtarı Metin Aylak ise konuşmasında şunları söyledi; “ Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya bu iftar yemeğini verdiği için çok teşekkür ediyorum.”
İftar çadırında açılan oruçların ardından dua edildi. İftar programına Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, Amasya Belediyesi Fen İşleri Müdürü  Ali Özel, Amasya Belediyesi Personel Müdürü  Yuf Yıldız, MHP Amasya Belediye Meclis Üye   Ömer Faruk Ün, MHP Amasya Belediye Meclis Üye   Gönül Cebeci Hanımefendi, Te lik İşleri Müdürü Ahmet Öztürk, Kirazlıdere Mahle Muhtarı  Metin Aylak’ın yanı sıra yaklaşık 600 kişi katıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER

"Imaginary" Matematik Sergisi, Amasya Üniversitesinde Düzenlendi

29-03-2024 - AMASYA

Uz.Dr. Hüseyin Emre Korkmaz Göreve Başladı

Uz.Dr. Hüseyin Emre Korkmaz Göreve Başladı

27-03-2024 - AMASYA

Reklamı Geç
Advert