Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, seçimde söz verdiğimiz “Sağlılı Yaşam Alanları” projemize 55 Evler mahallesi Ataşehir bölgemizden başladık.

AMASYA - 20-11-2019 13:33 2064 kez okundu.

Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, seçimde söz verdiğimiz “Sağlılı Yaşam Alanları” projemize 55 Evler mahallesi Ataşehir bölgemizden başladık. Kısa zamanda bitireceğimiz çalışmamız ile bölgeyi yeni bir cazibe merkezi haline getirmiş olacağız” dedi.

Amasya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 55 Evler Mahallesi Ataşehir bölgesin de, 1 ay önce başlatılan “Sağlıklı Yaşam Alanları” ve asfaltlama çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Ali Özel ile birlikte yerinde inceleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, bölgede yapılan çalışmalar ile ilgili olarak Özel ve mühendislerden bilgi aldı.

BAŞKAN SARI: ‘BİZ NE SÖZ VERMİŞSEK, ONU YERİNE GETİRECEĞİZ’

Amasya’nın son döneminde güzide bir mahalle olarak ortaya çoktan 55 Evler’de başlatılan “Sağlıklı Yaşam Alanları” çalışması ile bu noktanın çehresinin değişeceğini belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, açıklamasında şunları söyledi; “Bu alanı tamamen yeşillendirip, ağaçlandırdıktan sonra aletlerimizi alana yerleştirip, spor için Amasyalıları ve mahalle sakinlerini bu bölgeye davet edeceğiz. Bunun dışında hemşerilerimizin zamanlarını geçirmeleri ve piknik yapabilmeleri için oturma alanları oluşturuyoruz. Seçimde söz verdiğimiz yeşil alanların bir örneğini buradan başlatmış olacağız. Çalışmalarımızı başında Fen İşleri Müdürümüz Ali Özel, mimarlarımız, mühendislerimiz ve personelimizden oluşan 60 kişilik bir ekip gece gündüz sürdürüyor. Bu anlamda Ali Bey ve ekibine herkesin huzurunda özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz ne söz vermişsek, onu yerine getireceğiz diyorum. Kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Şuan çalışmalarımızı sessiz bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah Aralık-Ocak ayı gibi vatandaşlarımız ortaya çıkan güzel tabloyu gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemeyecekler. Çünkü eski hali ve şuan ki halini şahsım olarak gördüğümde ben bile şaşırdım. Onun için sessiz sedasız, inceden keyfini yaşayarak, Amasya’ya verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Fen İşleri Müdürü Ali Özel ise, “Sayın Başkanımın seçim kampanyası döneminde mahalle halkı ile yapmış olduğu toplantılarda, 55 Evler mahallesine dinlenebilecekleri, oturabilecekleri spor alanlarının yapılması ile alakalı beklentilerine, başlatmış olduğumuz çalışma ile cevap vermiş bulunuyoruz. Sayın Başkanımın mahalle halkına vermiş olduğu sözü yerine getirmiş bulunuyoruz. Bu alanda gidiş-geliş yaklaşık 1600 metre uzunluğunda yürüyüş yolları, spor alanları ve yeşil alanların olduğu yol güzergahını oluşturuyoruz. Sosyal yaşam alanlarının da yer aldığı bu bölgede, halkımız rahatlıkla oturup, sohbet edebilecekleri, dinlenebilecekleri, yürüyüş yapabilecekleri, çocukları ile vakit geçirebilecekleri bir yeni alana kavuşmuş olacak” ifadelerine yer verdi.

1Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
2Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
3Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
4Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
5Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
6Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
7Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
8Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
9Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
10Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
11Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
12Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
13Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
14Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
15Başkan Sarı: 'Söz verdik, sağlıklı yaşam alanlarını yapıyoruz'
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uz.Dr. Hüseyin Emre Korkmaz Göreve Başladı

Uz.Dr. Hüseyin Emre Korkmaz Göreve Başladı

27-03-2024 - AMASYA

Amasya ve bölgede işsizlik oranı arttı

Amasya ve bölgede işsizlik oranı arttı

26-03-2024 - AMASYA

Reklamı Geç
Advert