Vali Masatlı, 'Hayat Kimliğinle Kolay' Projesi Süreçlerini İnceledi

Amasya Valisi Mustafa MASATLI 'Hayat Kimliğinle Kolay ' projesinin ilk adımını oluşturan sürücü belgesi bilgilerinin T.C. Kimlik Kartına yüklenmesi işlemini yaptırdı.

AMASYA - 24-09-2020 16:25 2523 kez okundu.

Vali Masatlı, 'Hayat Kimliğinle Kolay' Projesi Süreçlerini İnceledi

Amasya Valisi Mustafa MASATLI  'Hayat Kimliğinle Kolay ' projesinin ilk adımını oluşturan sürücü belgesi bilgilerinin T.C. Kimlik Kartına yüklenmesi işlemini yaptırdı.

Vali Masatlı, ehliyet bilgilerinin çipli kimlik kartları ile birleştirilmesi projesi kapsamında İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada gerçekleştirilen işlemlerin ardından Vali Masatlı, İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Zehra ŞAHİNLER’den vatandaşlarımızın ehliyet bilgilerinin kimlik kartlarına aktarım konusunda nasıl bir planlama yapıldığı hakkında bilgi aldı.

“Hayat Kimliğimle Kolay” Projesi Vatandaşlarımıza Büyük Kolaylık Sağlayacak

Vali Mustafa MASATLI, hayata geçirilen projenin vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını vurgulayarak “ Geçmiş dönemden günümüze vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için Bakanlıklarımız tarafından sürekli olarak yenilikler yapılmakta ve pek çok proje hayata geçirilmektedir. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen “Hayat Kimliğimle Kolay” projesi de bunun en güzel örneklerinden bir tanesidir. Ehliyet bilgilerinin kimlik kartına aktarılması ile birlikte pek çok veriye aynı anda ulaşma imkanı elde etmiş olacağız." dedi.

Vatandaşlar proje kapsamında yeni nesil sürücü belgelerini, Alo 199 Çağrı Merkezi ve "randevu.nvi.gov.tr" web adresinden alınacak randevuyla Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerimizden T.C. Kimlik Kartı'na aktarımını yapabileceklerdir.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uz.Dr. Hüseyin Emre Korkmaz Göreve Başladı

Uz.Dr. Hüseyin Emre Korkmaz Göreve Başladı

27-03-2024 - AMASYA

Amasya ve bölgede işsizlik oranı arttı

Amasya ve bölgede işsizlik oranı arttı

26-03-2024 - AMASYA

Reklamı Geç
Advert