Hayat boyu öğrenme toplantısı gerçekleştirildi

İl Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitimi Planlama İşbirliği Komisyonu toplantısı yapıldı.

AMASYA - 27-02-2018 09:15 1725 kez okundu.

Hayat boyu öğrenme toplantısı gerçekleştirildi

    Hayat boyu öğrenme anında birliği ve koordinasyonu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlamak ve uygulamaya koymak, hizmet rarı ve kaynak israfını önlemek, verimliliği artırmak amacıyla Hayat Boyu Öğrenme, Hk Eğitim Planlama ve İş Birliği Komisyonu toplantısı yapıldı. Toplantıya Vi Dr. Osman VAROL’un yanı sıra, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin ORBAY, Belediye Başkan Yardımcısı Osman AKBAŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin GÜNEŞ ile kurum ve kuruluşların müdür ve temsilcileri katıldı.

    Hk Eğitim Müdürü Alaattin TURNA hayat boyu öğrenme kapsamında açılan kurslarla ilgili num yaptı.

    Vi Dr. Osman VAROL, toplum arak nojik ilerlemenin hızı karşısında kmamak adına hayat boyu öğrenmenin önemine değindi. Toplum içerisindeki her bireyin ülke in ilerlemesi ve kkınmasında görevler üstlenmesi ve bu sorumluluk bilinci içerisinde kendini geliştirmeye, yeni bilgi ve beceriler edinmeye çabaması gerektiğini söyledi. Bu kapsamda açılacak an kursların hayırlı masını temenni etti.

    Vi Dr. Osman VAROL’un konuşmasının ardından, soru-cevap bölümünde temsilcilerin merak ettikleri huslar hakkında görüşülerek toplantıya son verildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uz.Dr. Hüseyin Emre Korkmaz Göreve Başladı

Uz.Dr. Hüseyin Emre Korkmaz Göreve Başladı

27-03-2024 - AMASYA

Amasya ve bölgede işsizlik oranı arttı

Amasya ve bölgede işsizlik oranı arttı

26-03-2024 - AMASYA

Reklamı Geç
Advert