Amasya Valisi Önder Bakan, Taşova ilçesini ziyaret ederek bir dizi inceleme, temas ve saha ziyaretlerinde bulundu. Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan programda kamu hizmetleri, sağlık yatırımları, köy buluşmaları ve gazi-şehit aile ziyaretleri gerçekleştirildi.
Kaymakamlık ve Sağlık Yatırımlarına İnceleme
Taşova Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Önder Bakan, Kaymakam Vekili Turan Bayram’dan ilçede yürütülen kamu hizmetleri ve vatandaşlara sunulan çalışmalar hakkında brifing aldı.
Ardından Kaymakam Vekili Turan Bayram ile birlikte Taşova Devlet Hastanesi’ne geçen Vali Bakan, hastane bünyesinde yeni hizmete giren Acil Servis ve Diyaliz Ünitesi’nde incelemelerde bulundu. Hastane yönetiminden yürütülen sağlık hizmetleri ve birimlerin kapasitesi hakkında detaylı bilgi aldı.
Çaydibi Köyü’nde Vatandaşlarla Buluşma
Vali Önder Bakan ve Kaymakam Vekili Turan Bayram, program kapsamında Çaydibi Köyü’nü de ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi. Köy halkının talep ve önerilerini tek tek dinleyen Vali Bakan, bölgede yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.
Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret ve Duygusal Anlar
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 52. yıl dönümü vesilesiyle Aziz Şehit Lütfi Aras’ın oğlu Ömer Aras ve ailesini evlerinde ziyaret eden Vali Bakan ve beraberindeki heyet, aileye tazimlerini iletti. Ziyarette, şehit Lütfi Aras’ın aziz hatırasını yaşatmak amacıyla hazırlanan yapay zekâ destekli anma videosu aile ile birlikte izlendi.
Vali Bakan ayrıca ilçenin ulu çınarlarından Fadime Cüre ve Süleyman Cüre’yi de evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını aldı.