Türkiye Muharip Gaziler Derneği Amasya Şubesi'nden Rektör Elmacı'ya Ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Amasya Şubesi Başkanı Ahmet Ünverdi, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Elmacı’yı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

AMASYA - 21-11-2019 21:51

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Amasya Şubesi Başkanı Ahmet Ünverdi, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Elmacı’yı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı n’ dileklerinde undu.

Dernek çışmarı hakkında bilgi veren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Amasya Şubesi Başkanı Ahmet Ünverdi; derneğin Amasya şubesinin 2015 yılında kurularak faiyetlerine başladığını kaydetti.

Vatan savunmasında canlarını vermekten imtina etmeyen kahraman şehitleri in ve gazileri in milli ve manevi değerlerini korumak amacıyla derneğin kurulduğunu belirten Ünverdi; bu bağlamda yaptıkları çışmarda üniversite in desteğini her zaman yanı başlarında hissettiklerini söyledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuti dile getiren Prof. Dr. Elmacı ise şehitleri in ve gazileri in vatan uğruna gösterdikleri kahramanlıkların hiçbir zaman unutulmayacağını kaydetti.

Amasya Üniversitesinin kapılarının şehit yakınları ile gazileri e her zaman açık duğunu dile getiren Elmacı; ‘’Bu ziyaret vesilesiyle bir kez daha vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitleri i rahmetle anıyor, gazileri e şükranlarımı nuyorum.’’ dedi.

Günün Diğer Haberleri