ESKİ EŞ DEHŞET SAÇTI 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

2 yıl önce boşandığı eşinin kocasını ve kavgayı ayırmak isteyenleri bıçakla öldürdü.

Bölge Haber - 02-05-2024 11:02

 Çorum’un İskilip ilçesinde Murat Ç. İsimli vatandaş 2 yıl önce boşandığı Emine Sungurlu ve eşi Fatih Sungurlu ile gece geç saatlerde karşılaşarak tartışmaya başladı.

 O esnada Ramazan Balaban ve Şerife Balaban dışarda bağırışları duyarak kavga edenleri ayırmak istedi. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat Ç. cebinde bulunan bıçak ile Sungurlu ve Balaban çiftini yaralayarak olay yerinden kaçtı.

  İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Fatih Sungurlu'nun olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

 Balaban çifti ise yapılan müdahalenin ardından ambulansla İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şerife Balaban, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Durumu ağır olan Ramazan Balaban ise daha sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

 4 kişiyi bıçaklayıp olay yerinden kaçan Murat Ç. Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin akşam saatlerinde de Sungurlu çifti ile tartışma yaşadığı, çiftin şikayeti üzerine gözaltına alındığı ve ifade işlemleri sonrası serbest bırakıldığı öğrenildi.

Günün Diğer Haberleri