Amasya DEVA Partisi Merkez İlçede Görev Değişimi

Amasya DEVA partisi merkez ilçede önceki dönem merkez ilçe başkanı Mert Karademir bayrağı Av. Mahmut Sami Sözen'e devretti.

AMASYA - 27-11-2020 10:39 6086 kez okundu.

Amasya DEVA Partisi Merkez İlçede Görev Değişimi

Amasya DEVA partisi merkez ilçede önceki dönem merkez ilçe başkanı Mert Karademir bayrağı Av. Mahmut Sami Sözen'e devretti. Kongrede yapılan oylama ile Av. Mahmut Sami Sözen DEVA partisi merkez ilçe başkanı seçildi. Yönetim kurulu üyelerine Mert Karademir, Yıldıray Köse, Sercan Özsoy, Rıdvan Şeker, Ahmet Ladiklioğlu, Zafer Nalbant, Ahmet Enes Demir, Mustafa Alp, Emre Köse, Zekeriya Özdemir, Ebru Zeynep Akgül, Ümran Çakar, Mustafa İnat, Ufuk Çelik, Muhammet Ali Göktepe, İhsan Hupal, Hulusi Demir seçildi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Amasya Merkez İlçe Başkanı Avukat Mahmut Sami Sözen yaptığı konuşmada; "Sayın divan kurulu başkanım ve divan kurulu üyeleri, sayın il Başkanım ve yönetim kurulu üyeleri, Merzifon ilçe başkanım, Gümüşhacıköy ilçe başkanım, Kadın politikaları başkanım, Gençlik çalışmaları başkanım, değerli hazirun ve çok değerli yol arkadaşlarım.

Şahsıma ve yönetim kurulumuza gösterdiğiniz teveccüh için hepinize teşekkür ediyorum.

DEVA partisi Amasya kurucu üyesi olarak çıktığım bu yola yapmış olduğumuz istişareler sonucunda merkez ilçe başkanı olarak devam etmenin partimiz için daha faydalı olacağını düşündük. Kurulduğu günden bu tarafa merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten ve bayrağı şahsıma devreden Mert Karademir kardeşime çok teşekkür ediyorum. Yine merkez ilçe başkanlığı noktasında şahsıma teveccüh gösteren delegelerimize, yine bu yola benimle birlikte çıkacak olan yönetim kurulumuzdaki tüm arkadaşlarıma ve bu zamana kadarki süreçte yürüttüğümüz çalışmalarda birlikte yol aldığım başta il başkanımız Ahmet Melih Şeker olmak üzere il yönetimindeki arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar bu partide pırıl pırıl insanlar gördüm, memleketi yanlış ellere bırakmak istemeyen, işinde iyi, dürüst, bilgili, birbirinden güzel insanlar. Bu kadro ile çok iyi işler yapacağımızdan hiç şüphem yok. DEVA partisini de genel başkanımız Ali Babacan'ı da Amasya'da en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesile ile ilk olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını diler, hepinize saygılarımı sunarım" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uz.Dr. Hüseyin Emre Korkmaz Göreve Başladı

Uz.Dr. Hüseyin Emre Korkmaz Göreve Başladı

27-03-2024 - AMASYA

Amasya ve bölgede işsizlik oranı arttı

Amasya ve bölgede işsizlik oranı arttı

26-03-2024 - AMASYA

Reklamı Geç
Advert