Kutlubey Okulları Kurucu Altan Çetinkaya basın menpları ile kahvtıda bir araya geldi. Kutlubey okullarını tanıttı ve ardından yakanan Türkiye 2.’liği başarısını anlattı. Çetinkaya; 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılından itibaren öğrencilere kapılarını açan, bugüne kadar gelen bir eğitim-öğretim serüveni sonunda, bölge insanının teveccühü ile üç farklı kampüsü dduracak şekilde genişleyen (Merzifon, Amasya Glü, Amasya İhsa); anasınıflarımız, ilkokullarımız, ortaokullarımız, Anadu ve fen lisemizle eğitim-öğretim hizmetimizi nmaya devam ediyoruz.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında, toplamda 1300 öğrenci ve 232 kişilik çışanı (bunun 130'u * öğretmen) ile faiyet gösteren, anasınıfından Lise son sınıfa kadar, her bireyin kendine has özellikleri ile yaşam boyu öğrenmelerine anak sağlayan eğitim modellerinin uygulandığı, uluslararası standartlarda yabancı dil eğitimi ile sadece iletişim kurmayı değil dünya vatandaşı ma özelliklerine sahip bireylerin yetiştirildiği, bunun sonucunda da bu yıl ortaokul sonunda %1'lik dilimde Amasya il genelinde 47 öğrencinin 15 tanesi bizim 2 ortaokulumuzdan çıkmış ve İstanbul Kabataş Erkek lisesi, Robert Keji, İstanbul, Ankara, İzmir Fen Liseleri gibi Türkiye'nin gözde okullarına yerleşmiş bulunmaktadır. Fen ve Anadu Liselerimizi bitirmiş öğrencilerimizi de TVT sonuçlarına göre %75 oranında Üniversiteye yerleştirmenin yanında, AMASYA'DA BİR İLK OLAN, AYT Türkiye 2.liği gibi başarıları yakamış manın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu başarılarımıza rağmen, Amasya dışından, adlarını ilk defa duyduğumuz internet haber sitelerinde ve kendini bize rakip arak gören, başarılarımızı hazmedemeyen kurumlar tarafından asılsız iddiar ve yan haberler ile kurumumuz karanmakta ve çamur at izi ksın mantığı ile yıpratılmaya çışılmaktadır. İlgilileri hakkında yas sürecin başlatılmış duğunu bildirirken Kurumlarımız hakkındaki bu karama kampanyarına katılmayan ve sağduyunu muhafaza eden siz değerli basın menplarımıza da şükranlarımızı nuyoruz.

Ciddi yatırımlar yapılarak sadece Amasya'da değil, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük kampüslerinde, İlkokuldan bağımsız Anasınıfları, yarı impik yüzme havuzları, tiyatro sonları, hı sahar, be ve jimnastik sonları, buz pateni pistleri, robotik kodlama, resim, müzik atölyeleri, kapı-açık spor sonlarında öğrencilerin sosy anlarının deslendiği KUTLUBEY OKULLARIMIZLA daha da büyüyerek yumuza yılmadan devam edeceğiz. Bu arada bize sürekli desteğini esirgemeyen başta sayın vimiz mak üzere sayın İlçe Kaymakamlarımıza, İl, ilçe Belediye Başkanlarımıza, Tugay ve Hava Üs Komutanlıklarımıza tüm il, ilçe daire amirlerine ve bize güvenini hiç kaybetmeyen velilerimize, dahası Amasya hkına teşekkür ederiz.