Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu’na (g3 Forum) katılmak üzere ilimize gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Dr. Osman Varol’u ziyaret etti.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası’nın evsahipliğinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gerçekleştirilecek olan Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu’na (g3 Forum) katılmak üzere ilimize gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB yöneticileri, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç ve beraberindekilere ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Vali Varol, prestijli bir etkinlik olan Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu’nun ilimizde düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Vali Varol, ilimizin tarihi ve sosyo-ekonomik yapısı ile tarım, sanayi ve turizm gibi alanlarda yapılan çalışmalar ile uygulanması planlanan projeler konusunda bilgiler verdiği konuklarıyla bir süre sohbet etti.

Amasya’da bulunmaktan ve Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu’nu Amasya’da düzenlemekten memnuniyet duyduğunu belirten TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile beraberindekiler, ilgisi ve misafirperverliği dolayısıyla Vali Varol’a şükranlarını sundular.