İSMMMO Eğitim Müdürü İnci Şalcı tarafından Amasya Mali Müşavirler Odası üyeleri ve iş çevrelerinin yoğun katımı ile 01.01.2020 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek “e uygulamalarla” ilgili seminer verildi.

Seminer öncesi Amasya SMMM Odası Başkanı Asım Sözer bir konuşma yaptı. Sözer konuşmasında; E uygulamalar ile ilgili vereceğimiz en önemli seminerimize hoş geldiniz. Bugüne kadar bu konu  ile ilgili vermiş olduğumuz seminerlerin ticari firmaların temsilcilerinin uzman eğiticiler olmaması nedeni ile  tereddütlü konular olmuş olabilir. Bugün burada günlerce beklediğimiz İstanbul SMMM Odasının uzman eğitmeni İnci hocamız tarafından kafamızdaki tüm soru işaretleri giderilecektir.

Bu noktadan sonra bizlerin mükellefleri doğru bilgilendirme aşaması gelmektedir. Mükellef bize doğal olarak ne yapması gerektiğini soracaktır. Bizde Gelir idaresi portalı ve Finansbank dahil hizmet alabilecekleri firmaların karşılaştırmalı fiyatlarını bilgi olarak vermeliyiz.

Bizim başlarında durup tüm faturalarını kesemeyeceğimizi de kendilerine hatırlattıktan sonra tercihi kendilerine bırakmalıyız diye düşünüyorum.

Daha öncede belirtmiş olduğum gibi bugünkü eğitimimiz videoya kaydedilip odamızın youtube kanalından izlenebilecektir. Sizleri odamızın youtube kanalına abone olmaya davet ediyorum” dedi.