Amasya İl Sağlık Müdürlüğünün 2019 yılı çalışmaları değerlendirildi ve 2020 yılı planlaması yapıldı.

Vali Dr. Osman Varol, İl Sağlık Müdürlüğümüzün 2019 yılı çalışmalarının değerlendirilmesi ile 2020 yılında daha etkili ve kaliteli hizmet sunulması planlamalarına ilişkin basın toplantısı gerçekleştirdi.

İl Sağlık Müdürlüğümüzde gerçekleştirilen toplantıya Vali Varol’un yanı sıra Amasya Milletvekilleri M. Levent Karahocagil ile Hasan Çilez, İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz, diğer yetkililer ve basın mensupları katıldı.

Kamudaki ana hizmet kollarından en önemlilerinden bir tanesi olan sağlık alanında 2019 yılının ilimizde başarılı ve verimli bir şekilde geçtiğini belirten Vali Varol, “Sağlık çalışanlarımızın tamamı inanılmaz bir performansla işlerini yapıyor, gayret ediyorlar. Düzenli hizmet ediyorlar. Eksikler olmasına rağmen gayet yüksek bir memnuniyete sahibiz” dedi.

İçişleri Bakanlığımız tarafından uygulamaya konulan ve öncü illerden olduğumuz Yeni Nesil 112 Projesi kapsamında ilimizde 110 İtfaiye, 156 Jandarma İmdat ile 112 Sıhhi İmdat çağrılarının ardından projenin önemli paydaşlarından olan 155 Polis İmdat hattı çağrılarının da sisteme alındığını ayrıca evde sağlık ile önleyici sağlık hizmetlerinde de ciddi çalışmalar gerçekleştirildiğine değinen Vali Varol, yeni sağlık yatırımlarının kazandırılması için de gayret gösterildiğini vurgulayarak sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Vali Varol’un basın mensuplarımızın sorularını yanıtlamasının ardından Milletvekilleri M. Levent Karahocagil ile Hasan Çilez’in de konuşma yaptığı toplantıda İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz’de sağlık tesislerinin hizmetleri ile bu tesislere yeni kazandırılan üniteler ve sunulan hizmetlerin ülkemiz ortalamasına göre durumuna ilişkin detaylı sunum gerçekleştirdi.

 

Güncel ve kaliteli film ve dizileri telifsiz bir şekilde izleyebileceğiniz yabancı dizi izle  sitemize siz de gelebilirsiniz.