Amasya Belediyesi Koronavirüse (Covid 19) tedbirleri kapsamında şehrin her noktasını hijyen kuralları ile uygun olarak dezenfekte etmeye devam ediyor.

Belediye ekipleri Koronavirüse karşı aldıkları önlemler doğrultusunda temizlik kuralları kapsamında şehrin her tarafını köpüklü deterjanlı su ile yıkıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları Otogar ve çevresinde dezenfekte çalışmalarını sağlık kuralları çerçevesinde devam ettiriyor.

BAŞKAN SARI: “HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ALMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Halkın sağlığı için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, açıklamasında; "Biz Amasya Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı için yapılması gereken ne varsa hepsini yapıyoruz. Bize talimat gelmeden önce başladığımız tedbirler ile herkesten bir adım önde çalışmalarımızı devam ettirdik. En başarılı olduğumuz konulardan bir tanesi de şehirde ilaçlama yapılmayan bir alan kalmadı. Ekiplerimiz şehrin dört bir tarafını hijyen kuralları kapsamında deterjanlı köpüklü su ile yıkıyoruz. Yaptığımız çalışmalar doğrultusunda vatandaşlarımızın da hijyen kurallarına özen göstermeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.