Vi Dr. Osman Var’un katılımıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ''Her Öğretmene Bir Fidan'' dikimi gerçekleştirildi. Törene ayrıca Orman Bölge Müdürü Zekeriya Nane, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Orman İşletme Müdürü Uğur Tamer Çelik, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

    Orman Bölge Müdürü Zekeriya Nane Fındıklı TOKİ mevkii de anın ağaçlandırılarak hem çevreye hem de vatandaşlara des acağını belirterek, İli de görev yapan 4500 öğretmen adına yapılmasının ayrıca önemli ve güzel duğunu söyledi.

    Fındıklı TOKİ mevkiinde düzenlenen fidan dikim töreninde Vi Var konuşmasında şunları kaydetti: “Doğanın can damarları ağaçlar duğu gibi, toplumun can damarları da öğretmenlerdir. Öğretmenleri ler için çok değerlidir. Onlar geleceği in mimarları, leri ve evlatlarımızı yetiştiren değerli öğretmenleri e ne yapsak az. Kuts bir meslek an öğretmenlik hiç kuşkuz ki her türlü saygıyı hak ediyor. Öğretmenleri e bir kez de buradan sonz teşekkürlerimi iletiyorum. Hepinizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.

    Konuşmarın ardından ana Vi Var, daire müdürleri, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte hazırlanan fidanları toprakla uşturdu.