Macit Zeren Fen Lisesi Konferans Sonundaki düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin GÜNEŞ, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

  Ödül Töreni İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin GÜNEŞ’in açılış konuşmarı ile başladı.

  İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Hüseyin GÜNEŞ açılış konuşmasında; eğitimin en temel amacı, öğrencilere birey ma niteliklerini kazandırmak ve bu bireyleri hayata hazırlamaktır. Araştıran, sorgulayan, düşünen ve üreten bir nesil yetiştirmek için çocuklarımızın akademik başarısını artırmanın yanında sosy, kültürel, sportif ve sanats faiyetlere katılımlarını arttırmıyız. Bunu sağlayabilmek için Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arak birçok yerel proje hazırlayarak hayata geçirdik. Geleceğin Türkiye’sinin yapıtaşı an çocuklarımızı yarınlara hazırlayarak ülke in 2023, 2071 hedeflerine ulaşmasında rehberlik edecek 2023 Eğitim Vizyonuna Müdürlüğümüz hazırlamış duğu vizyon projeler ile katkı nmaktadır. Geleceğin nesillerini eğitimde hem akademik başarılarını artırarak hem de sosy, kültürel, sportif ve sanats aktiviteler ile yetiştireceğiz dedi.

  "Gönüllü Turizm Elçileri Projesi", 15 Temmuz Şehitlerinin Simge İsimlerinden Şehit Ahmet ÖZSOY´un Anısına "Amasya Tarihine Yculuk" Temı Kısa Öykü Yarışması, "15 Temmuz Şehitlerinin Simge İsimlerinden Şehit Ahmet ÖZSOY Kitap Okuma ve Değerlendirme Günleri", "Anadu Mektebi Yazar Okumarı", "Eğitimde İyi Örnekler Konferansı", "Şehzadeler Sizi Çağırıyor" projelerinde dereceye giren ve etkinliklere katılan yönetici öğretmen ve öğrencilere ödülleri verildi.