YUSUF HALAÇOĞLU HAKKINDA 1 TL'LİK TAZMİNAT DAVASI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Yusuf Halaçoğlu hakkında Amasya Adliye Sarayı’nda suç duyurusunda bulunup bir liralık da tazminat davası açtı.

AMASYA - 12-07-2015 21:03

Cumhuriyet Hk Partisi (CHP) Amasya İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Yuf Haçoğlu hakkında Amasya Adliye Sarayı’nda ç duyurunda unup bir lirık da tazminat davası açtı.
      CHP Amasya İl Başkanı Hüseyin Duran; "Burada toplanmamızın amacı Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Yuf Haçoğlu’nun 6 Temmuz 2015 günü yaptığı tih ve haddini aşan konuşmanın tarafı mamızdır. Söz konu beyanatta Hkların birlikte birbirine karşı hoşgörülü ması düsturuna ters düşen ve kesinlikle onaylamadığımız ifadeler vardır.Yuf Haçoğlu  hakkında ç duyurunda unmuş up, bir (1) TL lik tazminat davası da açacağız" dedi. 
    CHP Amasya İl Başkanı Hüseyin Duran; "Milliyetçi Hareket Partisinin en üst kademesinde görev an bu şahıs “Biz eğer Sn. Bayk’ı deslemiş saydık, Din bir partisinin inançsız

Günün Diğer Haberleri