Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulus Ajansı tarafından yürütülen Erasmus + Ka1- Mesleki öğrencilerinin hareketliliği ka edilen Tokat Turh Osman Gazi Mesleki ve Teknik Anadu Lisesi tarafından yürütülen ve Amasya İlduş Hatun Mesleki ve Teknik Anadu Lisesinin ortak duğu Yiyecek ve İçecek Alanı öğrencilerinin “Pasta ve Tabak Süsleme Becerilerinin Geliştirilmesi” Projesi kapsamında 8 öğrenci ve bir öğretmen ile İsveç’in Stockhm’ a gitmişlerdir.

    05-26 Nisan 2015 tarihleri arasında İsveç’in Stockhm şehrine staja giden öğrencileri üç gruba ayrılmış; bir grup İsveç ve İtya, bir grup sadece İtya, diğer grup ise pastane ve restoranda İsveç yemekleri ile ilgili staj yapmışlardır.