Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı İslamdağ Mahallesi’nde meydana gelen heyelan nedeniyle mahalle yolu hasar gördü. Ekipler bölgede çalışma başlattı.
Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde yaşanan toprak kayması sonrası mahalle yolunun bazı bölümlerinde ciddi hasar oluştu. Heyelan nedeniyle yolun bazı noktaları ulaşıma kapanırken, olayın ardından ilgili ekipler bölgede inceleme ve temizlik çalışması başlattı.
Heyelan sonucu can kaybı ya da yaralanma olup olmadığına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Mahalle sakinleri ise yaşanan olay sonrası tedirgin olduklarını dile getirdi.
Öte yandan, son günlerde etkili olan yoğun yağışların zemini yumuşattığı ve heyelana zemin hazırlamış olabileceği belirtiliyor.







