05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 04:42

Serpil Saraçoğlu Mahalle Halkı İle Kucaklaşıyor

CHP ve İYİ Parti Amasya Belediye Başkan Adayı A. Serpil SARAÇOĞLU kurum ve İl Müdürlük ziyaretlerini takiben seçim çalışmalarına Mahalle ziyaretlerini de ekleyerek hız verdi.

CHP
Giriş Tarihi : 13-03-2019 09:40   Güncelleme : 13-03-2019 09:40
Serpil Saraçoğlu Mahalle Halkı İle Kucaklaşıyor

 Hkın büyük ilgi ve akasıyla karşılaşan Saraçoğlu, “Orman Bağları, Koza ve Demetevler Mahlelerinde hemşehrileri le uşup onlara dokundu. Çmadık kapı bırakmayan ve hkının sıcak İlgi ve akasından dayı kendilerine teşekkür edip des istedi”
Mahle hkı, “artık Amasya’mıza bir kadın eli değmelidir” dediler.

 Saraçoğlu, “Amasya’mızın Mahle, köy, belde gibi her kesimini hiçbir ayrıcık yapmadan kucaklayacağız. Bizler hemşehrileri le büyüdük, düğünümüzde, cenaze de her türlü sıkıntılı ve sevinçli günlerde her beraber duk. Nasıl bir yi, köyü diğerinden ayırabiliriz. Hepi in ortak sevdası Amasya duğuna göre, herkesin de adayı duk, acağız. Bu şehri ortak akılla, birlikte yöneteceğiz. Tüm vatandaşlarımıza kucak açıyoruz. Şehri deki trafik, istihdam ve ulaşım sorunlarını, tüm Amasya hkı arak zat yaşayarak biliyoruz” Dedi.

 Saraçoğlu, ”Amasya hepi in Amasya’sı, aynı memleketin havasını kokluyoruz, yunu içiyoruz, ekmeğini yiyoruz, birlikte istişare edeceğiz. Toplumumuzda istişare noktasında bir sıkıntımız var, ortak akılla yönetilmeyen bir Amasya var. Bu anlamda lerin ler için önemli duğunuzu bilerek her zaman, bu seçim kampanyasında da Allah nasip eder, eğer kazanabilirsek, yönetim noktasında her zaman fikirlerinize değer vereceği i bilmenizi istiyorum. ” ifadelerini kullandı.

 Saraçoğlu’na Mahle ziyaretlerinde CHP İl Başkanı Reşat KARAGÖZ, İyi Parti İl Başkanı Adnan KIR, CHP İl Kadın Kları Başkanı Emine ARAS, Merkez İlçe Başkanı Ali KİLCİ, İYİ Parti İlçe Başkanı Coşkun CIRIKÇI, CHP ve İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve CHP-İYİ parti yöneticileri ve üyeleri eşlik etti.

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert