05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 14:38

Millet İttifakı Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekilli Oğuz Kaan Salıcı Amasya İl ve Merkez ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

CHP
Giriş Tarihi : 16-03-2019 09:37   Güncelleme : 16-03-2019 09:37
Millet İttifakı Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

 Sıcı, seçim çışmarı için Millet İttifakı CHP, İYİ Parti Amasya Belediye Başkanı A. Serpil Saraçoğlu ve CHP İl Başkanı Reşat Karagöz, İYİ Parti İl Başkanı Adnan KIR, CHP Merkez İlçe Bşk. Ali Kilci, önceki dönem Bakanı Er Çevikçe, Belediye Meclis Üyeleri Her iki partinin yönetim kurulu üyeleri, ittifak partililer ve Amasya hkıyla uştur.

 Oğuz Kaan Sıcı, CHP İl Başkanlığı önünde tüm hka seslenerek yerel seçimlerin önemine değindi

 Sıcı, ”tüm hka Saraçoğlu’nun Amasya’da belediye başkanı çıkması için her iki partinin ve yöneticilerinin elinden gelen mücadeleyi yapacağına çok çok eminim. Bizlerde eli den gelen mücadeleleri yapmaya hazırız. Saha’da esnaf, vatandaşlarla konuştuğumuz zaman onlarında bu konuda ciddi teretüdlerinin duğunu görüyoruz. Belki daha önce Cumhuriyet Hk Partisine oy vermemiş abilirler, Cumhuriyet Hk Partisinin düşündüğü gibi düşünmüyor abilirler. Ama bu meselenin bir Türkiye ve bir Memleket meselesi duğunu bir parti meselesi madığını açık ve net bir şekilde gördüklerini anlıyoruz ve tüm Amasyılardan Saraçoğlu’na için des istiyoruz ” dedi.

 Oğuz Kaan Sıcı CHP İl Başkanı Reşat Karagöz, İYİ Parti İl Başkanı Adnan Kır, Amasya Belediye Başkan Adayı A. Serpil SARAÇOĞLU ve parti önünde toplanan yönetici ve hkla birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert