Vi Dr. Osman Var, Merzifon Muhtarlar Toplantısı kapsamında Merzifon ilçe deki ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya Vi Var’un yanı sıra Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirke, İl Emt Müdürü Fahri Bulut, İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Erarslan, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, kurum müdürleri ile muhtarlarımız katıldı.

Muhtarlığın onurlu ve ağır bir vazife duğunu ve yapılan seçimler sonucu bu görevi yeni üstlenen muhtarlara da başarılar dilediğini belirten Vi Var, “Bir taraftan devletin vatandaşa en ücrada temas ettiği noktasınız. Sizinle vatandaş temas kurduğunda devletin genel hizmetlerinden yerel yönetin hizmetlerine kadar her konuda teplerde unuyorlar ve eksiklerini lere bildirip bunların çözülmesini istiyor” dedi.

Köylerle ilgili sorun, tep, görüş ile önerileri mak ve yapılan hizmetleri bir adım daha ileri götürebilmek amacıyla bu toplantıların düzenlendiğini anımsatan Vi Var, özellikle köylerin öncelikli konularının kendilerine aktarılmasını istediğini söyledi.

Bugüne kadar yapılan muhtarlar toplantılarının çok verimli geçtiğine de değinen Vi Var, çışma arkadaşları arak gördükleri muhtarlara kapılarının her zaman açık duğunu ifade etti.

Muhtarlarımız, köylerinin sorunlarını ve beklentilerini aktardığı Vi Var’a ilgisi dayısıyla şükranlarını ndu.