05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 01:10

Amasya CHP İl Başkanlığından Başkan Sarı’ya Ziyaret

CHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz ve beraberindekiler Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.

AMASYA
Giriş Tarihi : 03-07-2019 13:42   Güncelleme : 03-07-2019 13:42
Amasya CHP İl Başkanlığından Başkan Sarı’ya Ziyaret

CHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz ve beraberindekiler Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde undular.

CHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz, CHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Ali Kilci, CHP Amasya Kadın Kları Başkanı Emine Aras, CHP Belediye Meclis Üyesi Bekdemir İşbilir ve beraberinde İl ve Merkez İlçe yönetimi Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. İl Başkanı Karagöz, “Yeni görevinizin hayırlı masını diliyorum. 100’üncü yıla yüz proje sloganıyla çıktığınız bu yda Amasya’mıza güzel çışmar yapacağınızdan eminiz. Bizlerde parti arak üzeri e düşen ne varsa her türlü desteği vermeye hazır duğumuzu belirtmek isterim” dedi. Başkan Sarı, ise nazik ziyaretlerinden dayı misafirlerine teşekkür etti. Hayırlı n ziyaretinde Sarı’ya Başkan Başdanışmanı Ahmet Yenihan eşlik etti. Yenihan CHP İl ve Merkez İlçe yönetimine Amasya Belediyesi arak hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert