CHP İl Başkanı Reşat Karagöz, Merkez İlçe Başkanı Ali Kilci, İl Genel Meclis Üyesi Salih Koçak, İlçe Sekreteri Rıza Çapar ile birlikte merkeze bağlı Yeşilöz, Çengel Kayı, Albayrak, Hasabdal, Sarıkız, Karaçavuş, Kızoğlu (Geygel) Köylerini ziyaret ettiler, köy muhtarları ile sohbetler edip köylerin sorunları hakkında bilgi edindiler.

21. Yüzyılda halen köylerimizde sorunlara çözüm getirilmemiş, iktidar sahipleri ne kadar oy o kadar hizmet anlayışı ile köylerimizle ilgilenmemektedirler. Bazı muhtarlarımız İl Özel İdarede halen köylerinin yerlerini bilmeyenleri dile getirdiler. Köylerimizin halen stabilize olan asfaltlanmayan yolları, içme suyu, köy içi parke taşları döşenmemesi en başlıca sorunlardır.

Albayrak, Yeşildere, Keçili hattındaki yaklaşık 12 köy bölgesinde , Hes Projesinin yapıldığı günden itibaren, köy yollarının son hali maalesef berbat bir durumda bozuk olup, araçların zik zak yaparak ilerlediği yol için köy muhtarlarımızın yazılı dilekçelerine rağmen yetkililer duyarsız kalmıştır. Yine bu bölgede telefon direkleri sökülmüş iletişim sağlanmamakta ve binlerce ağaç kesilmiş yerine yenisi dikilmemiştir.

Köylerimizin CHP İl ve İlçe Başkanları ve İl Meclis Üyesi köylerimizin sorunlarını tek tek not alıp, önümüzdeki günlerde İl Özel İdare Genel Sekreterliği nezdinde sorunları en aza indirme ve çözme yollarını arayacaklarını diler getirdiler.

Partimizin desteğini her zaman yanında olduğunu hisseden muhtarlar ziyaretten memnun olduklarını belirtip teşekkür ederek sorunlarının bir an önce çözülmesini talep ettiler CHP İl ve İlçe Başkanları da bu ziyaretlere her zaman devam edeceklerini ifade ettiler.