Amasya Valisi Dr. Osman Varol, düzenlediği Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Amasya TSO toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk Günü’nde kurum amirleri de hazır bulundu.

Vali Varol, vatandaşların problemlerini dinleyerek kısa süre içerisinde çözüm üretmek ve yardımcı olmak amacıyla Halk Günü toplantılarının gerçekleştirildiğini, devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi.
Halk günü uygulamasında görüşmelere ilgili kurumlardan temsilcilerinde katıldığını belirten Vali Varol, “Böylece vatandaşlar istek ve şikâyetlerini en yetkili kişilere aktarmaktadır. Bu da sorunların daha iyi bir şekilde anlaşılması ve çözümünün daha kısa sürede yapılmasını sağlamaktadır.” dedi.
Halkın taleplerini dinleyen Vali Dr. Osman Varol, vatandaşın ayağına giderek sorunlarını dinlemeye çalıştıklarını söyledi. Toplumun her kesimiyle yakından ilgilendiklerini dile getiren Vali Varol, pozitif ayrımcılık gerektiren konularda Valilik olarak çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Vatandaşların isteklerini, arzularını, şikayetlerini dinlemek, toplumun tüm kesimlerine ulaşarak daha etkin, verimli ve hızlı hizmet sunulması için başlatmış olduğumuz Halk Günü uygulamasına devam ediyoruz. Uygulama ile hem vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz hem de vatandaşlarla devlet buluşmasını sağlıyoruz” dedi.
Vali Varol, Kapımız her zaman vatandaşımıza açık. Amacımız vatandaşımıza yardımcı olmak. Burada vatandaşımıza hizmet etmek için varız. Vatandaşımızın hizmetindeyiz.” şeklinde sözlerini tamamladı.