Merzifon Doğaseverler Grubu tarafından 9 Şubat 2020 Pazar günü doğa yürüyüşü eşliğinde ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek.

Konuya ilişkin bilgi veren Merzifon Doğaseverler Grubu Sözcüsü Haydar Köse, “Merzifon Doğaseverler Grubu, Stüdyo Emin, Fuji Film ve Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile 8 Şubat 2020 Cumartesi akşamı 18.30’da Fuji Film teknik ekibi fotoğraf çekmek sanatı konusunda bizlere Ticaret ve Sanayi Odası 3.katında bilgi vereceklerdir.

Ertesi günü Pazar sabahında 7.30 da Merzifon Belediyesi önünde buluşarak hep birlikte doğada fotoğraf çekimi yapılacaktır. Sonrasında Üç Değirmenler Kır Kahvesinde kahvaltı yapılıp dereceye giren üç kişiye sürpriz ödül verilecektir. Yine en kötü fotoğraf çeken yarışmacıya da ödül verilecektir. Kahvaltı kişi başı 20 TL olacaktır. Fuji Film belli bir adet fotoğraf makinesi getirecekler. Sadece çekim için fotoğraf makinesi vereceklerdir. Herkes SD kartını mutlaka getirsin. Yarışmaya cep telefonları ile çekilen fotoğraflar da kabul edilecektir. Gerek kahvaltıya gerek yarışmaya katılacak kişiler kayıt yaptırmalarını rica ederiz. Gerekli bilgileri Stüdyo Emin ve benden alabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Eray ŞİRİN