05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 15:38

Avukat Turgay Sevindik CHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Amasya CHP İl Başkanlığına aday olan Avukat Turgay Sevindik, adaylığını 03.02.2020 Pazartesi günü CHP il binasında açıkladı.

AMASYA
Giriş Tarihi : 04-02-2020 09:22   Güncelleme : 04-02-2020 09:22
Avukat Turgay Sevindik CHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Amasya CHP İl Başkanlığına aday olan Avukat Turgay Sevindik, adaylığını 03.02.2020 Pazartesi günü CHP il binasında açıkladı.

CHP İl Başkanı Reşat Karagöz; “20 Şubat 2020 günü Yampaş düğün salonunda il kongremizi gerçekleştireceğiz. Bugün Turgay Sevindik il başkanlığına adaylığını açıklıyor. Ben aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Avukat Turgay Sevindik burada yaptığı açıklamada şunları söyledi; Değerli yol arkadaşlarım, kıymetli basın mensupları; Öncelikle, sizlere özgeçmişimden bahsetmek istiyorum. 1983 yılı doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Amasya’da tamamladım. 2005 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. 2009 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisinde aktif siyaset yapmaktayım.

2010 -2012 yılları arasında Amasya Merkez İlçe Saymanlığı; 2014-2019 yılları arasında Amasya Belediye’si meclis üyeliği görevlerinde bulundum. Yaklaşık 7 yıl Seçim kurullarında hukuk sorumlusu olarak parti temsilciliği yaptım.

2012-2014 yılları arasında Amasya Barosu yönetim kurulu üyeliği yaptım. Atatürkçü Düşünce Derneği üyesiyim. 13 yıldır da Amasya da eşimle birlikte avukatlık yapmaktayım.  Evli ve iki çocuk babasıyım.

Değerli arkadaşlar, Önceliğimiz birlik, beraberlik içinde biz olmak. Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden hepimiz bir bütün olacağız. Doğruları konuşacağız; anlatacağız, tartışacağız ve ortak akıl ile buluşturacağız. Gücümüzü sevgi, saygı, dostluk, kardeşlik ve barıştan alarak; yepyeni bir yönetimle yola çıkıyoruz. İşte tam da bu nedenle yeni yöneticilerimizle; toplumun genelini kucaklayacak, her birinin farklı akademik, tecrübe, siyasi bilgi birikimi ve becerilerini kullanarak; Partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Partililerimizin de bize olan güveni, inancı ve desteği ile güzel ve büyük işler yapacağımıza inanıyoruz. Sizlerin öneri, eleştiri, fikirleri, bize her zaman doğru yolu bulmamızda rehber olacaktır. Hiçbir şekilde kırgınlık, küskünlük ve ayrışmaya izin vermeden, hiç kimseyi ötekileştirmeden partimizin kural ve ilkeleri doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partimizin kurumsal yapısını korumak zorundayız. Ülkemizin içinde bulunduğu bu olumsuz ortamda; mahalli seçimlerdeki partimizin yakalamış olduğu başarı ivmesini devam ettireceğiz.

Haliyle bizlere parti içi ve dışında katkı sağlayacak tüm bireyler, parti büyüklerimiz, eski yöneticilerimiz ve tüm sevenlerimizle partimizi iktidara taşımak zorundayız.

Mustafa Kemal ATATÜRK’ün devrimleri ışığında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun rehberliğinde partimizi yerelde ve genelde iktidara taşımak için hazırız. Vizyonumuz ve misyonumuz buna uygundur. 31 Mart’ta Ankara ve İstanbul başta olmak üzere pek çok kentte kazanılan Cumhuriyet Halk Partisinin yereldeki iktidarını genele taşımak için, ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturmak için, devraldığımız bu bayrağı bir adım daha yukarıya taşımak için, örgütümüzün gücüne güç katabilmek için,

sevgi dilini hakim kılmak için, barış türkülerini hep bir ağızdan söyleyebilmek için, ben değil biz olmak için, küstüren değil barıştıran olmak için, planlı ve programlı çalışmak için, partimizde liyakati yeniden getirmek için, parti içinde tarafsızlığı sağlamak için , parti içi düşmanlıkları yok etmek için, ötekileştirmemek için  Cumhuriyet Halk Partisi Amasya İl Başkanlığına adayım. BİR OLACAĞIZ, BİRLİK OLACAĞIZ İRİ OLACAĞIZ….

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert