Saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partililer,
Sevgili yol arkadaşlarım,
Değerli Sivil Toplum Örgütü ve Basın Emekçisi Arkadaşlar,

Ülkemizde son bir hafta içersinde yaşanan acılarla dolu olaylarda kahrolduk.
İdlip’de şehit düşen askerlerimize, Elazığ, Malatya illerimizde meydana gelen depremde, Van’da çığ altında kalan ve uçak kazasında hayatlarını yitiren vatantaşlarımıza ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

Tüm ulusumuzun başı sağolsun

Kurtuluş savaşı meşalesinin yakıldığı ve cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehrimizde Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere emaneti olan partimizin il başkanı ve tekrar aday olmanın onuru içerisindeyim.
Cumhuriyet Halk Partisi 37.Olağan kongremiz sürecinde ilçe başkanlığı seçimlerini demokrasi şölen havasında gerçekleştirdik.
Buradan tüm ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder, başarılar dilerim.
Adaylık süreci içersinde başarı dileyen tüm arkadaşlarımıza, üyelerimize ayrıca gece gündüz demeden bugüne kadar çalışan, emek veren partililerimize, ailelerine ve aileme sonsuz teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız.

Değerli Arkadaşlar,

1999-2003 yıllarında Gençlik kolları başkanlığı,
2008-2010 yıllarında İl Yönetim Kurulu Üyeliği,
2010-2016 yıllarında Merkez İlçe Başkanlığı ve üst kurul delegeliği,
2016 yılından bu zamana kadar İl Başkanlığı görevini sürdürmekteyim.
Bu süreçte siyasette, her geçen gün geliştik ama hiç değişmedik.

Emperyalizme karşı başkaldıran, ulusal direnişi yöneten, stratejik bir devrimi gerçekleştiren, sonrasında çağdaş bir model oluşturan Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu şanlı Cumhuriyet Halk Partisi; her zaman olduğu gibi bugün de Türkiye’yi yönetmeye talip olmuş kararlı, azimli ve iktidar yolunda yürüyen en büyük örgütlerden birisidir.
Ülkemizin dört bir yandan kuşatılmaya çalışıldığı, Cumhuriyetimizin ilkelerine ve temel değerlerine büyük saldırıların olduğu günümüz Türkiyesi’nde, önemli bir tarihsel süreçten geçtiğimizin farkındayız.
Cumhuriyet Halk Partisi Amasya İl Başkanlığı olarak geçmiş dönemde yaptığımız çalışmalarda, her zaman aydınlığa çıkış için görev bilinciyle hareket ettik.
Parti politikalarımızın amacı doğrultusunda toplum içindeki yerimizin ve yükümlülüğümüzün farkında olarak yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştık.
Bunu tek başımıza yapmadık. İlçe başkanlarımızla yaptık. Gençlik kollarımızla yaptık. Kadın kollarımızla yaptık. Hiçbir beklentisi olmayan bütün üyelerimizle yaptık.
Bundan sonra da siyasi yaşamıma kaldığım yerden devam ederek; bir yandan ülke gündemini sarsan konularda tepkilerimizi dile getirmeyi, diğer yandan da Amasya yereline ilişkin yaşanan sorunları kamuoyu ile paylaşmayı ve çözüm noktasında örgüt olarak etkin rol almayı bir görev olarak görüyorum .
Siyaset de ne kadar yorulsanız da yarım kalanları tamamlamak, topluma hizmet etmek amacıyla yeni hedefler koyar, yine yeniden başlama arzusunu yüreğinizin derinliklerinde hissedersiniz.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerini ve evrensel değerlerini özümsemiş benimsemiş bir partili olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde,altıok felsefesi ve parti politikalarımızın belirlediği hedefler doğrultusunda verimli çalışmalar yaparak Amasya’mızın çağdaş insanları’na hizmet etmek en büyük görevimizdir.

Değerli Arkadaşlar,

Yerel seçimlerde ilimizde örgütümüzle birlikte Merzifon ve Gümüşhacıköy belediyelerimizi tekrar kazandık.
Sizlerle birlikte daha yapacaklarımız var. Sizlerin bana inancı lazım. Halkımızın sıkıntılarına, gündelik sorunlarına, dertlerine ortak olmak çözüm bulmak ve dayanışmayı artırmak ve büyütmek için tekrar adayım.
Tüm Cumhuriyet Halk Partililer ülkenin içinde bulunduğu şu dönemde görevleri varmışcasına, hep beraber çalışmak zorundayız. Bütün bu kongreler sonunda kaybeden olmayacak, hepimiz kazanacağız. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak.
Görevimiz, misyonumuz, duruşumuz net. Birlikte daha iyiye, katılımcı yönetim anlayışı ile güvenle koşacağız. Kimse tek başına her şeyin üstesinden gelemez, biz hep beraber bir gücüz ve gücümüzün farkındayız.
Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde ve sizlerin yoldaşlığında özgürlük, demokrasi ve adalet mücadelesinde yolumuz açık olsun.
İşte bugün ,bu duygularla , 2016 yılında görevi devraldığım Cumhuriyet Halk Partisi Amasya İl Başkanlığı görevimi tekrar sürdürmek için siz partililerimizin ve delegelerimizin desteği ile 23 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak olan 37.Olağan kongremizde tekrar il Başkanlığına aday olduğumu belirtiyor tüm halkımızı demokrasi şölenimize davet ediyorum.

Hepinizi sevgi, saygı ile selamlıyorum.