Ben kimliğini Amasya’da edinmiş, kişiliği Amasya’da oturmuş, Amasya aşığı bir milliyetçiyim. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimlerde hemşerilerimin teveccühü ile açılan sandıklardan başarıyla çıktım. Amasya’da kullanılan oylarla hemşerilerimi Ankara’da temsil etme yetkisini mama rağmen, YSK’nın adet uygulamasının mağduru edildim.
Amasya’nın öz evladı bir iş<ıyım. Bizim Türkiye’yi muasır medetler seviyesine çıkarmak ve onları geçip ülke i, milleti i birinciler arasında en birinci yapma gibi büyük bir davamız var. Bu dava milleti in her bir ferdini mutlu etme davasıdır. Anadu sınırları içinde yaşayan her insanımızın huzurunu ve refahını temin etme davasıdır.

Kimseye kin gütmeden, humet beslemeden bir arada, dayanışma içinde yaşama davasıdır. Bir ursak iri acağımıza, diri acağımıza inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin temel felsefesi budur. Vatanımızın her sathında yaşayan insanlarımız bayrağın tında güven içinde, huzurlu yaşasın istiyoruz.
Ben bu şehrin evladıyım. Ayağına Yeşilırmak’ın yu değmiş her insan beni gayet iyi anlar. Ben hemşerilerimle konuşurken gönül dilini kullanıyorum. Onlarla birlikte bir gelecek hayi kuruyorum.
Biz Amasya’ya bir gelecek vizyonu nuyoruz. Aynı havayı suduğumuz 320 bin kardeşi ile birlik, dayanışma ruhuyla gelecek planlarımızı birlikte yapmak zorundayız. İstan ’daki 180 bin Amasyı kardeşimin, Ankara’daki 50 bin Amasyı kardeşimin dikkatini Amasya’ya çekmek zorundayız.

Şehri in her karışına gözümüz değmiştir.
Bu şehre ne yaparsa, yine bu şehrin evlatları yapar. Fakirin, fukaranın eli ku yine bu memleketin evladı acaktır. Hemşerilerim gayet iyi biliyor ki, beni Ankara’ya gönderdiklerinde ben onların kardeşi, abisi, yeğeni, evladı acağım. Onlar için tüten bir baca, yanan bir ocak acağım.

1 Kasım 2015 tarihinde rar yapılacak seçimlerde yeniden milletvekili aday adayı maya karar verdim. Partili arkadaşlarımın teveccühü ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin de uygun görmesi durumunda Amasya’nın onurunu sandıktan çıkartacağımıza inanıyorum. Çünkü, seçim sonrasında bir çok hemşerimden bu desteği dım. Sandığa ne girdiyse onun çıkmasını istiyorum. 1 Kasım’da 7 Haziran’ın sağlaması yapılacaktır.

Önce milletim sonra partim diyen ve egarını aşarak milletine hizmet etme yunda her türlü zorluğa göğüs geren ler, milleti in bu sefer İrlanda’dan, Uganda’dan, Kuzey Irak’tan gelen oylarla hakkımızın yenmesine izin vermeyeceğine inanıyoruz.
Milletime ve hemşerilerime borcumu ödemek için milletvekili adayı dum

Görüşlerimi Amasyı kardeşlerimle paylaşıp deslerini mak için aday dum. Birlikte başarılı işler yapacağımıza inanıyorum.

Amasya’nın öz evladı arak aday mamak gibi bir lüksüm amaz

Milletim ve hemşerilerim için her türlü zorluğa göğüs gererek 1 Kasım 2015 tarihinde sandıkları patlatarak büyük bir zafer kazanacağımızı biliyorum. Amasyı kardeşlerim beni istedikleri sürece ben onlara duyduğum sevginin bir tezahürü arak yeniden aday duğumu rar ediyorum."dedi.