Amasya İl Özel İdaresinin makine parkının modernizasyonu amacıyla yerli üretim olan 6 adet iş makinesi, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Amasya Valisi Dr. Osman Varol ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda 3 adet greyder, 2 adet kazıcı-yükleyici ve 1 adet mini ekskavatörün hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bu iş makineleriyle Amasya İl Özel İdaresi hizmetlerinin daha iyi koşullarda sunulacağına inandığını belirtti.

Vali Dr. Osman Varol,  İl Özel İdaremizin özellikle son yıllarda yaptığı yatırımlarla, çok disiplinli kaynak yönetimiyle ve verimli çalışmalarıyla örnek gösterilen, geçtiğimiz yıl yaklaşık 100 Milyon TL, bu yılda 110 Milyon TL’lik bir bütçe yapmış olan ve bu bütçenin yaklaşık yüzde 70’ini vatandaşımızın hizmetine yatırım olarak sunan ve bunu gerçekleştirirken de siyasetiyle, idaresiyle, bürokrasisiyle çok uyumlu bir çalışma ortamı ortaya koyup bunu başarılı biçimde sürdüren nadide bir kurum olduğunu belirtti.