Vali Dr. Osman Varol, Yeni Tip Koronavirüs tedbirleri, Vefa Sosyal Destek Grubu’nun çalışmaları ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatları konusunda İlçe Kaymakamları ile video konferans sistemi üzerinden toplantı gerçekleştirdi.

Yeni Tip Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi amacıyla uygulanan kapsamlı tedbirlerle, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımıza yönelik faaliyette bulunan ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’nun çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda devletimizin ilk andan itibaren süreci en iyi şekilde atlatabilmemiz için gerekli çalışmaları yürüttüğüne değinen Vali Varol, bu hususta önlemlerin ve yeni hayata geçirilen kuralların uygulanmasının dikkatle takibinin sağlanması gerektiğini belirtti.

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun 81 ilin Valisi ile gerçekleştirdiği toplantıda verdiği talimatların uygulanmasının da ele alındığı toplantıya, Vali Yardımcıları Turgay İlhan ile Bekir Sıtkı Dağ, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Harun Şahin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ahmet Davulcu da yer aldı.