05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 23:41

22 Yaşındaki Şehit Polisin Annesi: Oğlum Gitme Daha Çok Küçüksün

Diyarbakır’da IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan özel harekat polislerinden Gökhan Çakıcı(22) memleketi Çorum’un Dodurga ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

DİĞER
Giriş Tarihi : 27-10-2015 09:22   Güncelleme : 27-10-2015 09:22
22 Yaşındaki Şehit Polisin Annesi: Oğlum Gitme Daha Çok Küçüksün

 Diyarbakır’da IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda şehit an özel harekat pislerinden Gökhan Çakıcı(22) memleketi Çorum’un Dodurga ilçesinde son yculuğuna uğurlandı.

 

        Diyarbakır’da IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda şehit an özel harekat pislerinden Gökhan Çakıcı(22) memleketi Çorum’un Dodurga ilçesinde son yculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi, “Oğlum gitme daha çok küçüksün” diye feryat ederken, kendisi gibi özel harekatçı an ağabeyi ise cenaze aracındaki tabutun yanına yatarak kardeşini uğurladı.

        Diyarbakır Emt Müdürlüğü’nün IŞİD’e yönelik düzenlediği operasyonda şehit düşen pislerden Gökhan Çakıcı’nın naaşı havayu ile Merzifon’a, oradan da memleketi Çorum’un Dodurga ilçesine getirildi. Şehidin Türk Bayrağına sarılı naaşı, pislerin omuzlarında hellik ınmak üzere Esentepe Mahlesi’ndeki evlerinin önüne taşındı. Ailesi ve yakınları şehidi ağıtlarla karşıladı. Çakıcı ailesi çocuklarının tabutuna sarılarak ağladı. Cenaze, daha sonra Dodurga ilçe meydanına götürüldü.

            ÖZEL HAREKATÇI KARDEŞLERİ TERÖR AYIRDI

Tunceli’de kardeşi gibi özel harekat pisi arak görev yapan şehidin ağabeyi Ersin Çakıcı, cenaze aracına çıkarak kardeşinin tabutuna sarıldı. İlçe meydanına kadar kardeşinin tabutunun yanında giden Ersin Çakıcı, “Kardeşim aslan gibi şehit du. Aslan gibi kardeşim.” dedi.

            ŞEHİD ANNESİ: YAVRUM ONUN İÇİNDEKİ SEN MİSİN?

    Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çışan baba Ergin Çakıcı ile ağabey Ersin Çakıcı, şehidin tabutu başında ağladı. Anne Nurgül Çakıcı’nın feryatları ise yürekleri sızlattı. “Oğlum daha çok küçüksün” diye feryat eden anne, “Ciğerim gitme, onun içindeki sen misin? Gökhan’ım gitme yavrum” diyerek ağıt yaktı. Şehit annesini büyük oğlu sarılarak sakinleştirdi.

    Dodurga ilçe meydanında ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazında şehit için hellik istendi. Cenaze namazına katılan binlerce kişi hep birlikte “hel n” diye seslendi.

Cenaze namazının ardından şehit Gökhan Çakıcı’nın naaşı ilçe mezarlığında defnedildi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert