Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Sizleri bir nebze olsun sıkıntıdan kurtarabilmek ve Ramazan ayının manevi iklimini birlikte yaşayabilmek için mahallelerimize misafir olacağız” dedi.

Amasya'da korona virüs tedbirleri kapsamında evden çıkamayan Amasyalılar için Belediye tarafından 11 mahalle ve 16 farklı noktasında çeşitli etkinlik gerçekleştirecek.

Bu zor günlerin geçeceğini belirten Başkan Sarı, “Amacımız bu süreçte sizlere moral vermek ve mübarek ramazan ayının coşkusunu sizlerle birlikte yaşamak istiyoruz.  Sizler için hazırladığımız ‘Ramazan Sokağı’ programımız, pazar akşamı başlayacak ve şehrimizin 11 mahallesinde 16 farklı noktada gerçekleştireceğiz.  Biliyorum ki korona virüs sebebiyle evlerinizde sıkıldınız. Bu sebeple sizleri bir nebze olsun sıkıntıdan kurtarabilmek ve Ramazan ayının manevi iklimini birlikte yaşayabilmek için mahallelerimize misafir olacağız. Sizleri de Ramazan etkinliklerine katılmak üzere balkonlarınıza bekliyoruz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimize hayırlı ramazanlar diliyoruz” dedi.