Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İsviçre’den gelen Esengül Bozkaya ve 2 küçük çocuğu için pastalı oyuncaklı sürpriz ziyaret yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir Kılıç, Bozkaya’nın 5 yaşındaki oğlu Bertan ve 2 yaşındaki İrem Nevin Bozkaya için pastalı oyuncaklı sürpriz bir ziyaret yaptı. Sürpriz karşısında çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Çocuklara ayrıca bakanlık tarafından gönderilen kitaplar, satranç takımı ve küçük hediyeler verildi.

Karantinada kalan Esengül Bozkaya, “İsviçre’den geliyorum yaklaşık 2 hafta olmadı ama 2 haftaya yakın buradayız. Önce Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum bizi buraya getirdiği için. Yurt evet çok güzel, yemekler olsun, temizlik yönünden olsun her şey iyi, güzel. Sağolsunlar çok iyi ilgileniyorlar. Şöyle bir şey vardı çok stresli ve sıkıntılı diye düşündüm ama düşündüğüm kadar gerçekten olmadı hani karantinada kaldığımız günler. Hepsi çok iyiler gerçekten, ne olursa olsun her zaman getiriyorlar. Her zaman soruyorlar nasılsın, ateşimizi ölçüyorlar, düzenli her gün geliyorlar. Sağolsunlar gerçekten herkes çok iyi bakıyorlar burada. İki çocuğumla geldim, kendileri şimdi içeride oynuyorlar şuan Gençlik ve Spor Bakanımızın verdiği oyuncaklarla oynuyorlar. Çok sevindiler balonları görünce çok sağolun Allah herkesten razı olsun” dedi.

Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir Kılıç, “korona virüs kapsamında Amasya olarak bizlerde misafirlerimizi şuanda burada ağırlıyoruz. Amasya Yeşilırmak Yurt Müdürlüğümüzde İsviçre’den gelen misafirlerimiz kalıyorlar. Şuanda 2 grup var İspanya’dan gelen grubumuzda var. Kalan misafirlerimizin arasında 2 tane çocuk olduğunu öğrenince onlara hediye alalım, onları sevindirelim diye düşündük, bu çocuklarımıza hediyeler aldık. Şuanda annesi de çocuklarda çok mutlu oldu, sevindiler.  Annesine Cumhurbaşkanımızın, bakanımızın selamlarını ilettik, bakanlığımızdan gelen kitapları verdik. Kendi imkanlarımızla da onlara hediyeler aldık. Sürpriz yaptık, güzel oldu onlarda çok sevindiler. Özellikle çocuklar çok sevindi” diye konuştu.