CHP Amasya İl Başkanı Av. Turgay Sevindi Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Annelerimiz; koşulsuz sabır ve fedakârlıklarıyla hepimiz için birer koruyucu, birer rehber, birer öğretmendir. Hiç şüphesiz Korona virüsle mücadele sürecimizde de evde kalan
çocuklarımızın en hakiki pusulası, en samimi arkadaşı, dostu annelerimizdir. Bu süreçte yorulmadan, usanmadan, çocuklarımızın üstüne titreyen, onların hem sağlığını koruyan hem de gelişimlerini en güzel şekilde sürdürmelerine yardımcı olan annelerimiz, gizli kahramanlarımız, ailenin temel direği, toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış bir aile yapısıyla mümkündür.

Vatanseverlik duygusu dâhil tüm erdemlerin beşiği olan anneler sadece bir çocuk yetiştirmez; Zübeyde Hanım’ın en güzel örneğini verdiği şekilde, gün gelir o güzel çocuk vatanını ve dünyayı değiştirir.

Bize ulusal bağımsızlığımızı kazandıran, çevremizdeki Ortadoğu ülkelerinden farklı ve üstün kılan, çağdaş yaşam değerleri sağlayan, Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda önderlik yapmış Yüce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, silah arkadaşlarının bu ülke ve insanı için canını vermiş şehit ve gazilerimizin annelerini saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. Tüm annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyorum.
AV. TURGAY SEVİNDİ
CHP AMASYA İL BAŞKANI