Amasya’da yaklaşık 2 aydır koronavirüs Covid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda gece-gündüz çalışan temizlik personeli, Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından ödüllendirildi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 190 personelini koronavirüs tedbirleri kapsamında, ana cadde ve sokakların dezenfektasyonunda göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı ödüllendirdi.

Temizlik personeliyle bir araya gelerek, kendilerini tebrik eden Belediye Başkanı Sarı; ”
Koronavirüs tedbirleri kapsamında, halkımızın sağlığını korumak için şehrimizin yollarını foşur foşur yıkayan, her bölgeyi dezenfekte eden ve bu hususta özverili bir çalışma sergileyen siz temizlik işleri personellerimizi kutluyorum. Hepinizden Allah razı olsun biz sizden memnunuz. Genelde şehrimize dışarıdan gelen vatandaşlarımız ve şehrimizde yaşan vatandaşlarımız üstün gayretlerinizden memnun. Biz sizi her zaman muhafaza etme gayreti içerisindeyiz. Her zaman diyoruz ki bu arkadaşlarımız gayretli çalışıyorlar. Sizler helal rızık kazanıyorsunuz. Bu ramazan ayında karınca kararınca sizlere bir hediye takdim edelim istedik. Umarım aile ekonominize küçük de olsa bir katkı sunmuş oluruz. Verdiğiniz emekler için bir kez daha sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Sarı, konuşmasının ardından Başkan Başdanışmanı Ahmet Yenihan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban ile birlikte temizlik işleri personellerine hediye çeki takdim ettiler.