05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 02:08

Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz'den Teşekkür Ziyareti

Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz Amasya Üniversitesi Amasya Şerefeddin Sabuncuoğlu Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Başhekimi Doç. Dr. Seyhan Yılmaz ile birlikte İl Millî Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ziyaretinde bulundu.

AMASYA
Giriş Tarihi : 17-05-2020 11:37   Güncelleme : 17-05-2020 11:37
Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz'den Teşekkür Ziyareti

Covid-19 ile mücadele süresince gerek manevi gerekse sağlık personelleri için ihtiyaç duyulan koruyucu yüz siperliği, tek kullanımlık koruyucu önlük ve maske gibi tıbbi malzemelerin üretimini gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Dr. Öner Nergiz" Pandemi ile mücadelede bütün imkân ve kabiliyetleri ile bizlere destekleyen İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan  personele teşekkür ediyorum." dedi. 

Ziyaretleri için memnuniyetini ileten İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu ise "Bizlerin sağlığı için fedakârca çalışan sağlık personellerimize katkıda bulunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu zorlu süreçte millî eğitim teşkilatı olarak elimizdeki imkan ve kapasite doğrultusunda zorlukları aşmak için ne zaman bir girişimde bulunsak eğitim çalışanlarımızın gönüllü ve özverili desteklerini hissettik. Teşkilatımızın insan sermayesinden aldığımız güçle Millî Eğitim Müdürlüğü olarak vefakâr sağlık çalışanlarımızı azimle desteklemeye devam edeceğiz. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner Nergiz şahsında tüm sağlık çalışanlarımıza fedakarca hizmetlerinden ötürü  teşekkürlerimizi iletiyoruz. İyi ki varsınız." dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert