Amasya'da yaşayan 24 yaşındaki Uys Aslan, Ağrı'dan 20 bin lira başlık parası vererek getirdiği kızın 7 Kasım'da yapılacak düğünleri öncesi 20 bin lirık takıları da ıp ortadan kaybması üzerine büyük şok yaşadı.
"KUAFÖRE GİDİYORUM" DEDİ VE...
    Ailesiyle birlikte yaşadığı Amasya merkeze bağlı Direkli köyünde evlenme hayleri kuran ancak köyde evlenecek kız amayan Uys Aslan, Ağrı'dan 20 bin lirık başlık parası vererek getirdiği Fatma T. adındaki kızın "Kuaföre gidiyorum" diye ortadan kaybmasının ardından yaptığı aramar sonucu dandırıldığını anlaması üzerine güvenlik güçlerine başvurduklarını söyledi.
“NE VARSA HEPSİ GİTTİ"
    Köyündeki bir tesisinde çıştığını ve aracı vasıtasıyla evlenme hayiyle gittikleri Ağrı'da tanışıp evlenmeye karar verdikleri kızı ıp Amasya'ya döndüklerini anlatan Aslan, "20 bin lira başlık parası verdik. O gitti. Bilezik, takı, set, elbise dık. Onlar da gitti" dedi.
"40 BİN LİRA PARA HARCADIK"
    Başlık parası, takılar, gelinlik ve elbiselere 40 bin lira harcadıklarını, odaya kurdukları mobilyar ve düğün masraflarıyla birlikte zararlarının 60 bin lirayı duğunu vurgulayıp evleneceği kıza seslenen Aslan, "Fatma, pararımı ver. Ben mahvdum. Çok borçluyum" diye konuştu.
ŞİKAYETÇİ OLDULAR
    Geçici bir işte çışan eşi Hil ile birlikte oğullarının mürüvvetini görmeyi istediklerini ancak başlarını büyük bir tih lik geldiğini, ayrıca 4 çocuğunun daha unduğunu anlatan anne Gülcihan Aslan da, oğlunun tablet bilgisayarını ve dıkları telefonu bile götürdüğünü öne sürdüğü Fatma T.'den ve ailesinden şikayetçi duklarını dile getirdi.