05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 15:27

Vali Dr. Osman Varol’un Veda Mesajı

Amasya'da ki görev süresini tamamlayan Vali Dr. Osman Varol bir veda mesajı yayımladı. Vali Varol veda mesajında şunları kaydetti:

AMASYA
Giriş Tarihi : 18-06-2020 10:27   Güncelleme : 18-06-2020 10:27
Vali Dr. Osman Varol’un Veda Mesajı

Amasya'da ki görev süresini tamamlayan Vali Dr. Osman Varol bir veda mesajı yayımladı. Vali Varol veda mesajında şunları kaydetti:

“Aziz Amasyalılar,

Amasya 8500 yıllık tarihi, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olması ve kültürel derinliği ile gönlümde daima ayrı bir yere sahip olacaktır.  Bütün bu birikimini müziğinde, güzel sanatlarında, sosyal hayatında yaşayan ve kısa sürede samimi bir gönül bağı oluşturduğumuzu düşündüğüm bu özel şehrin siz değerli halkını hiç unutmayacağım.

Kamu hizmetlerinin kaliteli, erişebilir olması ve katılımcı yönetim anlayışının tesisi için işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte samimiyetle hizmet etmeye çalıştık.

Amasya’da başta milletvekillerimiz olmak üzere, Belediyelerimiz, kamu kurumları, siyasi parti temsilcileri, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve halkımızla beraber güzel bir uyum ve çalışma ortamı oluşturduk.

Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi ilke edindiğim görev sürem boyunca halkımızın her kesimi ile iletişim kurmaya özen gösterdim. Bu süre boyunca çalışma arkadaşlarımızı ve halkımızı incitmemeye çalıştım ve hiç kimseden incinmedim. Yine de istemeden kırdığımız gönüller olmuş ise, onlardan ve yaklaşık üç yıl boyunca aynı havayı ve toprağı paylaştığımız siz değerli Amasyalılardan hakkınızı helal etmenizi temenni ederim.

Üç yıl boyunca gururla görev yaptığım Amasya Valiliği görevini Ardahan Valimiz Mustafa Masatlı’ya devrediyor ve başarılı hizmetlerinin devamını diliyor, bundan sonraki süreçte kadim şehirlerimizden biri olan Serhat şehri Ağrı iline hizmet etmek üzere şehzadeler şehrinin aziz insanlarına veda ediyorum. Bu görev değişiminin her iki şehrimiz içinde hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Amasya’daki çalışmalarımıza katkılarından dolayı başta Milletvekillerimiz olmak üzere, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Başkan ve Üyelerine, kamu kurumlarının idareci ve çalışanlarına, tüm siyasi parti temsilcilerine,   sivil toplum kuruluşlarına ve her toplantıda, her etkinlikte sesimizi halkımıza duyuran basın mensuplarına ve tüm Amasyalılara teşekkür eder, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert