05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 12:14

Amasya Belediyesi Tarafından Düzelenen Ses Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Amasya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 12-22 Haziran Atatürk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen ses Yarışmasının finali gerçekleştirildi.

AMASYA
Giriş Tarihi : 24-06-2020 10:35   Güncelleme : 24-06-2020 10:35
Amasya Belediyesi  Tarafından Düzelenen Ses Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Amasya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 12-22 Haziran Atatürk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen ses Yarışmasının finali gerçekleştirildi.

 

Amasya Belediyesi tarafından 12-22 Haziran Atatürk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında bu yıl ilki gerçekleştirilen ses yarışmasının finali sonrası ödüller sahiplerini buldu. Program öncesi söz alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oğuzhan Zobu, ”12-22 Haziran Atatürk Kültür ve Sanat Festivali Amasya için çok önemli bir tarihtir. Bu tarih geleneksel kültürümüz ve sosyal hayatımız içerisinde önemli bir yer kaplar. Bu ses yarışması ile festivalimizi renkli hale getirmek istedik. Yarışmacılar internet üzerinden performanslarını gönderdiler ve bugünde burada 10 yarışmacımız eserlerini seslendirecekler. Jüri üyelerine de emekleri için teşekkür ediyorum. Kültür ve Sanat şehri olan Amasya’mızda umarım ileriki yıllarda pandeminin olmadığı daha renkli ve eğlenceli programlarla insanlarımızla bir araya gelme şansı yakalarız” dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin ise, “Belediyemiz tarafın bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ses yarışmamıza sosyal medya üzerinden yoğun katılım sağlandı. Yarışmacılarımızı üstün cesaretleri ve azimlerinden dolayı kutluyorum. İnşallah önümüzdeki sene virüsten kurtulduğumuz daha güzel etkinliklerde buluşmak ümidiyle, finale kalan yarışmacılarımızı tebrik ediyor, bundan sonra ki yaşamlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kültür Merkezi Şehzade Salonunda gerçekleştirilen final programına, Amasya Belediye Başkanı Başdanışmanı Ahmet Yenihan, Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oğuzhan Zobu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muammer Tufanoğlu, birim müdürleri ve yarışmacıların aileleri katıldı.

Konuşmaların ardından 10 yarışmacı performanslarını sergiledi. Yarışmada, birinci olan Uygar Erdoğan 5 Bin TL, ikinci olan Deryalı Gönül 3 Bin TL ve üçüncü olan Serdar Karacağ 2 Bin TL para ödülü kazandı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert