İYİ Parti Amasya Merkez İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Kongreye; İYİ Parti Amasya İl Başkanı Avni Verdi, İlçe teşkilat başkanları, CHP Amasya İl Başkanı Av. Turgay Sevindi, CHP Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu ve partili vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede vefat eden devlet büyükleri ve İyi Partililer için saygı duruşunda bulunuldu.

Kongrede Divan Kurulu Başkanı İnşaat mühendisi Türker Kazak oldu. Faaliyet ve gelir giderler okunarak ibra edildi.

İYİ Parti Amasya Merkez Mevcut İlçe Başkanı Mimar Coşkun Cırıkcı 2.Olağan kongrede şunları söyledi; “Partimizi 2017 yılında Cesurlar Harekatı olarak Amasya’daki cesur insanlarla birlikte kurduk. Ben İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilatında kurucu üyesi olarak bulundum. Yaklaşık üç yıldır İYİ Parti ailesinde bulunuyorum. Göreve geldiğimde İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı olarak tek amacım ve tek gayem partimi kutuplaştırmayacak siyaset ve birleştirici siyaset ve zafere ulaştıracak bir siyaset temenni ettim. Bunun için ekip arkadaşlarımı birleştirici, toplayıcı çalışma arkadaşları kurdum. Bunlarla birlikte sivil toplum kuruluşlarında, siyasi parti ilişkilerimizde, işadamlarında esnaf ve köylerimizde çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. 31mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte ittifak gerçekleştirdik. Partimizin il genel meclisinde belediye başkanımız olmamasına rağmen köy ve mahalle çalışmalarını gerçekleştirdik. Bizim temel amaç ve gayemiz partimizi bütünleştirici, birleştirici olmasıdır. 18 aydır ilçe başkanı görevinde bulunmaktayım. Bu görev içerisinde partimizde kırgın, küsmüş ve hayal kırıklığı olan bütün üyelerimize ulaşıp tekrar partimize kazandırmak için elimden geleni yaptım. Biz bir aileyiz. Bu ailede hepimizin yanlışları, doğruları olmuştur. Bundan sonra da daha iyi daha iyi çalışmalarla partimizi Amasya’da daha iyi bir noktaya getirmek için sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

İYİ Parti Amasya İl Başkanı Avni Verdi’nin de konuşmasının ardından seçime gidildi

Seçim sonucunda mevcut başkan Mimar Coşkun Cırıkcı tekrar güven tazeledi.

İlçe Yönetim Kurulu asil üyeler;

İYİ Parti Amasya Merkez İlçe Başkanı Mimar Coşkun Cırıkcı;

Yönetim kurulu üyeleri asil üyeler; Rumi Köse, Mehmet Akbaba, Mahmut Ahıska, Ali Akın

Celal Samur, Gülay Altın, Hasan Arslan, Hakan Güleçer, Hakan Eser, Fatmagül Akdan Remzi Zengin, Ahmet Gedik, Yusuf Elmas, Ramazan Cenîk, Özkan Hırçın, Isa Gündoğdu, Funda Yolaçan, Ömer Yüce, Erdal Çeke, Emre Bodur, Mesul Yeter, Mustafa Eftelioğlu, Celal Oraj Altınörgü, Nevin Ok, Adnan Cihan, Arif Bulut, Arife Kıyıcıoğlu, Şükrü Günlükçü, Mustafa Nahil Hırçın, Ali Kara, Mustafa Toran ,Halis Zor.

İlçe Yönetim Kurulu yedek üye; İlhamı Korkut, Kenan Erdoğan, Selahattin Öksüz, Fatih Deli

Mustafa Kural, Dursun Kılıç, Abdulsamet Üzüm, Şeyma Çalışkan, Ceren Cırıkcı, Mürvet Karaca, Murat Yıldız, Şahın Köse, Hayati Eser, Adnan Seker, Mürsel Yılmaz, Mehtap Ateş Taşova, Servet Şah İn Kaya, Kadir Kaya, Halil Aslan, Mehmet Ali Akbacak, Yüksel Engin Nergiz, Naki Bakır, Ferhat Tekcan, Hulusi Şentürk, Aslan Keten, Özdoğan Er, Bilal Gevrek, Nebi Çelik, Leyla Ataş, Burak Taş, Alperen Gumüs, Ali Umut Demirel, Adnan Bati.

VERDİ; “HEDEF BÜYÜK ARKADAŞLAR BÜYÜK, HEDEF İKTİDAR”

İYİ Parti Amasya Merkez İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirildi

Kongrede konuşma yapan İYİ Parti Amasya İl Başkanı Avni Verdi; “Değerli dava arkadaşlarım. Ne güzel bir sözdür EN UZUN VOLCULUKLAR bile tek bir adımla başlar. Bizimde Hayallerimiz vardı. Her haksızlığa uğrayanın her derdi olanın yanında olacağız dedik ve partimizi kurduk. Allah bize ilk seçimde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBMM) bizlere nasip etti. Şimdi yine hedefimiz var. Hedef bu ülkeye huzur, barış ve mutluluk getirmek. Hedef Türk milleti Türk devleti Türk bayrağı

Hedef büyük arkadaşlar büyük Hedef iktidar. İktidar iktidar. Sözlerimi tamamlamadan önce buradan tüm Amasya merkez ve diğer ilçelerdeki arkadaşlara bir çağrıda bulunmak istiyorum. Biz İYİ Parti olarak ilkeli dürüst seviyeli hoşgörülü ve başarı odaklı bir siyaseti benimsemiş ve siyaset yapma özlemi olan diğer siyasi partilerde bulunmuş ya da bulunmamış başta idealist gençlerimiz olmak üzere herkesi ilkelerimiz doğrultusunda ailemizin bir ferdi olarak kabul etmeye nazırız. Kapımız siyaseti ilkeli yapmaya inanmış herkese ardına kadar acıktır. Çünkü biz büyük bir Türkiye ailesi olma umuduyla yola çıktık. Bize gelen her kes, misafirimiz değil bu yapının gerçek sahibidir. Bu benim il başkanınız olarak sözümdü. Hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyor kongremizin, ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına ve yönetim kuruluna yeni seçilen üyeleri kutluyor, ülkemiz ve Amasya’mız için hayırlı olmasını diliyoruz.