Amasya Orman Bölge Müdürlüğü 2020 yılı ormancılık çalışma ve faaliyetlerinin her ay irdelendiği şube ve işletme müdürleri toplantısı Bölge Müdürü Halil Oflu başkanlığında iskilip’te gerçekleştiriliyor.

Bölge Müdürlüğünün faaliyet alanı içerisinde bulunan Amasya, Samsun, Tokat, Çorum illerindeki bağlı  Orman İşletme Müdürlükleri tarafından yürütülen ormancılık ve diğer faaliyetlerdeki  gerçekleşmelerin İşletme Müdürlükleri ve Şube Müdürlükleri tarafından sunu işleğinde anlatımı yapılarak irdelendiği toplantıda, yıl sonu hedeflerine ulaşmak için izlenecek yol ve stratejiler istişare edilerek kapsamlı olarak değerlendiriliyor.

Bölge Müdürü Halil Oflu; "Denetimlerde gördüğümüz, bizlere fayda sağlayacağını düşündüğümüz konularda eğitim tatbikatları gerçekleştirerek bir çok yönümüzü güçlendirdik. Başarı  tesadüfün değil,  bilgi deneyim ve çalışmanın eseridir.

 “Hiç kimse, başarı  merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır.”

Ülkemizin ve teşkilatımızın beklentilerinin bilincindeyiz. İşimizi aşkla, şevkle yapacağız. Mazeret değil çözüm üreteceğiz. Her zorluğu aşacak bilgi ve  donanıma sahip bir ekibiz. Yol haritamız belli,   zamanı ve iş gücünü iyi değerlendirerek hedeflerimize ulaşacağız." dedi.

Toplantıya; Bölge Müdürü Halil Oflu, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Demirbağ, Mehmet Şakir Güneri, Gültekin Şenlikoğlu, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katıldılar.