Amasya'da İYİ Parti'nin yapılacak olan İl Kongresi öncesi İYİ Parti Amasya Merkez İlçe Başkanı Coşkun Cırıkcı İl Başkanlığı binasında İYİ Parti Amasya İl Başkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı.

Cırıkcı yaptığı basın açıklamasında; “Değerli İYİ Partiye gönül vermiş yol arkadaşlarım, Basınımızın güzide temsilcileri 9 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan 2'nci Olağan İl Başkanlığı Kongremizde il Başkanlığına adayım. İl kongremizi şölen havasında geçmesi için elimizden geleni yapacağız.
Partimizde demokrasi ruhunu en iyi şekilde yaşayıp ve yaşatacağız. Bizlerin tek gayesi partimizin temsilini ve gücünü daha da fazla artırmaktır. Biz bu yolda ben değil, biz diyenlerle birlikte partimize güç katacağız. Partimiz çok zorlu şartlar altında kuruldu. Öncelikle Genel Başkanım Meral Akşener tarafından göstermiş olduğu cesaretten ötürü teşekkür ederim. Teşkilatların kurulmasında mücadele veren tüm üyelerimizden Allah Razı olsun” diye konuştu.


İYİ PARTİ HİÇBİRPARTİNİN DEVAMI DEĞİL, İYİ PARTİ HALKIN PARTİSİDİR.

Cırıkcı açıklamasını ”Ben Amasya Merkezin değil, ben merkez ile birlikte 6 ilçemizin il başkanı olacağım. Hepsine eşit mesafede yaklaşacağıma şeref ve namusun üzerine yemin ederim” sözleriyle sonlandırdı.