05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 15:41

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Haziran ayı olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

AMASYA
Giriş Tarihi : 24-07-2020 11:30   Güncelleme : 24-07-2020 11:30
Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Haziran ayı olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, konuşmasında "Geçtiğimiz hafta Fetö hain kalkışmasının 4.yıldönümüydü. Hain kalkışmanın karşısında cansiperane mücadele eden halkımızla ne kadar gururlansak azdır. İstiklali ve istikbali uğruna hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum. Allah ülkemize bir daha böyle bir şey yaşatmasın.
Yaklaşık 4 aydan daha fazla süredir Covid-19 pandemisinin etkisi altında yaşıyoruz. Haziran ayı itibari ile normalleşme sürecine girdik. Fakat yine de yeni yaşam şekline devam etmek zorundayız. Hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaya özen gösterelim.
Ülkemizin 70 yıllık hayali gerçek oluyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun gayretleri sonucunda yerli otomobil fabrikamızın temeli atıldı. İnşallah 2022 yılında ilk otomobilimiz üretim bandından inmiş olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
3-4 yıldır üzerinde yoğun çaba sarf ettiğimiz TSE İl Temsilciliğini açarak üyelerimizin hizmetine sunduk. Üyelerimiz TSE hizmet belgesi almak için artık Çorum'a, Samsun'a giderek gerek zaman kaybı ve gerek maddi kayıp yaşamayacaklar. İş dünyasında zamanın ne kadar önemli olduğunu
çok iyi biliyorum. TSE İl Temsilciliğinin şehrimize kazandırılmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız
Sayın Mustafa Varank'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Dr. Mehmet Veysel Yayan'a, TSE Başkanı Prof.Dr. Adem Şahin'e ve TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ediyorum.
Meclis toplantımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, işlerinizde bereket ve bol kazanç diliyorum"dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert